Destiny 2 grafik ayarları kaydolmuyor

İşletim sistemi
Windows 11
Makaleler
4
Oyunu Game Pass'im olduğundan Xbox uygulamasından indirdim. Ayar yapıp oyunu tekrar açıyorum ama otomatik olarak eski ayarlar aktif oluyor. Xbox'ın saçma sistemi sağ olsun oyun dosyaları kilitli ve salt okunur. Bu yüzden ayarlar kaydedilmiyor diye düşünüyorum. Windows 11 kullanıyorum, ekran kartım GTX 1650.

Xbox'ın saçma sistemi sağ olsun oyun dosyaları kilitli ve salt okunur. Bu yüzden ayarlar kaydedilmiyor diye düşünüyorum.
Alakası yok. Sadece WindowsApps klasörü erişilemez, eğer uygulamanın klasör yolunu biliyorsanız oyunun dosyalarına erişebiliyorsunuz. Ayrıca, ayar dosyaları orada tutulmuyor bile, AppData'da tutuluyor.

Sorun Steam sürümünde de görülüyor, Xbox Mağazası'na özel bir durum değil. Oyun bozuk kısaca.

%appdata%\Bungie\DestinyPC\prefs yoluna gidin. Tüm CVAR isimli dosyalarda, istediğiniz ayar değişikliklerini yapın. Kaydedin ve oyunu başlatın. Eğer yine sıfırlanırsa, dosyadan değişiklikleri yine yapın ve bu sefer dosyaları salt okunur halde kaydedin. Böylece oyun dosyaların üzerine yazıp ayarlarınızı değiştiremeyecek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı