Detaylı E-YOOSO Z686 incelemesi

Alex Pereria

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Dövüşçü, Brezilya Rio de Janeiro
İlk önce AliExpress'ten yazdığım yorum, başka hesaptayim klavye almak için o yüzden ikinci kişi olarak gözükebilir isteyenlerle o hestaptan da atarım yorumun ekran görüntüsünü. İlk öncelik oluşturmak istediğim konu şudur ki, sadece bende mi denk geldi bilmiyorum ama enter tuşunun sağ stabilizatörü yukarı doğru çıkık şekilde geldi ve sıkışmıştı. Nasıl duzelttigimi profilimden görebilirsiniz, bunun harici sesi oldukça tok ama benim aptallığım yüzünden hocamında dediği gibi kırmızı switchi mavi switch yaptım o yüzden enter tuşunda çok az bir yay sesi var oda benim yüzümden. Size de benim yaşadığım sorun denk gelirse yapmanızı istediğim şey yıllarca forumlarda yazı yazarsk geliştirdiğiniz parmak kaslarını kullanarak stabilizatörleri çıkarıp ikisini aynı anda takmanızdır, klavyeyi ters çevirip düşürebilirsiniz benim birkaç saatimi aldı kan ter içinde ama o savaşı kazandım.

Klavyenin artıları:
* Özel uygulaması sayesinde istediğiniz gibi RGB'yi istediğiniz yere konumlandırabilirsiniz, 24'ten fazla modu ile + müzik modu ile oldukça eğlenceli bir RGB deneyimine tanıklık edebilirsiniz.

*Kaliteli kırmızı switchler, oldukça tok hızlı düşük sesli tepki süresi harika kırmızı switchler ile oyun deneyimini tamamilen kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

*Uzun kablosu, 1.7 metre gibi bir uzunlukta kaliteli sert plastik kablosu ile konforlu kullanım sizin elinizde, klavyeye takılan çıkarabilir kabloyu üst ya da alt tarafa bakacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

*Sağlam kaymayan ayakliklar, sağlam gözüktükleri kesin.

---------
Negatif yanları:

-Zor çıkarılan switch ve stabilizatörler, çıkarmak için o parmak kaslarınızı tamamilen kullanmanız gerekiyor.

- Zor takılan stabilizatörler, ilk defa denediğim için zorlanmış olabilirim ama mantığa aykırı derecede zor takılıyorlar.

--------

Nötr yanları:

≈ Beyaz ışığı hafiften mora benziyor zaten o attığım fotoğrafta da beyaz modda ama bence tatlı gözüküyor.

≈ Plastik/Sağlam sert plastik kasa.

Efendim aklınızda kalan sorular için post altında benimle iletişim kurmayı unutmayın seviliyorsunuz iyilik, para ve bol kahkaha dolu günler dilerim iyi akşamlar/sabahlar efendim.

(Dip not, modifiye etmek için Z11'i tercih edin, onu uzun süre kullanamadigim için yorum yapamam. Zenginlik dolu bir gün geçirin iyi akşamlar.)

Ayrıca nötr kısma kasanın Plastik/Sert plastik olduğunu eklemeyi unuttum kusura bakmayın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240713-225227.png
    Screenshot_20240713-225227.png
    366,4 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_20240707_113906_078.jpg
    IMG_20240707_113906_078.jpg
    160,6 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_20240707_113906_078.jpg
    IMG_20240707_113906_078.jpg
    160,6 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_20240703_133614_618.jpg
    IMG_20240703_133614_618.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_20240702_210023_110.jpg
    IMG_20240702_210023_110.jpg
    174,4 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20240702_210016_541.jpg
    IMG_20240702_210016_541.jpg
    181 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_20240702_210006_637.jpg
    IMG_20240702_210006_637.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_20240702_114648_962.jpg
    IMG_20240702_114648_962.jpg
    176 KB · Görüntüleme: 97
Dalga geçmek amacıyla söylemiyorum yanlış anlaşılmasın; ''tamamilen'' yerine ''tamamen'' yada ''tamamıyla'' şeklinde kullanabilirsin. Emeğine sağlık.

Dalga geçmek amacıyla söylemiyorum yanlış anlaşılmasın; "tamamilen" yerine "tamamen" ya da "tamamıyla" şeklinde kullanabilirsin. Emeğine sağlık.

Çok teşekkür ederim hocam bundan sonra daha dikkatlice yazıp bütün kelimelerimi tamamıyla doğru yazacağım :)

Switchleri çıkarmak zor değil sadece ilk önce Güney tafından çekmeniz gerekiyor o kısım çıkınca zaten ledlerin bulunduğu yönden yani Kuzey yönünden çekince geliyor. Ben ilk denerken bir iki switchin o şeffaf çubuğunu kırmıştım.

Ayrıca özelleştirme için GGBOY Kang White + herhangi bir PBT tuş takımı öneririm sesi acayip yapıyor.

Switchleri çıkarmak zor değil sadece ilk önce güney tafından çekmeniz gerekiyor o kısım çıkınca zaten LED'lerin bulunduğu yönden yani kuzey yönünden çekince geliyor. Ben ilk denerken bir iki switchin o şeffaf çubuğunu kırmıştım.

Ayrıca özelleştirme için ggboy kang white + herhangi bir PBT tuş takımı öneririm sesi acayip yapıyor.

Hocam ona rağmen aşırı zor çıkıyor biliyorum nereden çıkaracağımı. Klavyeyi kullandınız mı? Ayrıca Z686 özelleştirme yapılması önerilen bir klavye değil o yüzden bu klavye üzerinde özelleştirme için para harcamak gereksiz olur.

Hocam ona rağmen aşırı zor çıkıyor biliyorum nereden çıkaracağımı. Klavyeyi kullandınız mı? Ayrıca Z686 özelleştirme yapılması önerilen bir klavye değil o yüzden bu klavye üzerinde özelleştirme için para harcamak gereksiz olur.
Hocam son cümleyi size kim dediyse klavyeden anlamıyor belli. Bu klavyeye her türlü modu yapabilirsiniz ki ben öyle yaptım ve özelleştirmeye çok müsait. Şu anda kullanıyorum.

Hocam son cümleyi size kim dediyse klavyeden anlamıyor belli. Bu klavyeye her türlü modu yapabilirsiniz ki ben öyle yaptım ve özelleştirmeye çok müsait. Şu anda kullanıyorum.

Hocam her klavyede yaparsınız ama Z686 metal olmayan kasasından dolayı önerilmez onun yerine RGB Z-11 tercih edilebilir. Ayrıca stabilizatör ve switch çıkarması Z686 ya itaben daha kolay.

Hocam her klavyede yaparsınız ama Z686 metal olmayan kasasından dolayı önerilmez onun yerine RGB Z-11 tercih edilebilir. Ayrıca stabilizatör ve switch çıkarması Z686 ya itaben daha kolay.
İkisini de kullandım hiç farkı yok. Metal kasa olmasının modlamaya etkisi ne yönden var acaba? Ayrıca bu dedikleriniz nerde yazıyor?

İkisini de kullandım hiç farkı yok. Metal kasa olmasının modlamaya etkisi ne yönden var acaba? Ayrıca bu dedikleriniz nerede yazıyor?

Hocam iyi akşamlar klavye hakkında hiçbir şey bilmediğiniz aşikar.

Hocam iyi akşamlar klavye hakkında hiçbir şey bilmediğiniz aşikar.
Plastik kasa metal kasa farkının modlamaya bir etkisi yok. İsteyen istediği modu yapar. Piyasadaki her klavye metal değil maalesef ama insanlar rahat rahat modluyor. 686'da PCB ile kasanın zemini arasında yeterince boşluk var. Kusura bakmayın fakat sallayarak bir yere varamazsınız. Ben ikisini de kullandım ikisini de modladım. "Hocam her klavyede yaparsınız ama Z686 metal olmayan kasasından dolayı önerilmez onun yerine RGB Z-11 tercih edilebilir" sanki makaleden okumuşsunuz da oradan alıntılamışsınız gibi olmuşsunuz ve boş yapmışsınız. Önce gidip bir iki araştırın. Bu arada doğru şekilde rahatça çıkarabiliyorsunuz switchleri, pek yetenek istediğini sanmıyordum ama biraz gerekiyormuş sizden gördüğüm üzere iyi forumlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı