@E1B @Paprice hocam selamlar yaşım 20 elimde kimyager Ahmet'ten 7 şişe 5 tester parfüm var beğendiğim, soğuk havalarda althair, rehab, layton, daha ılıman havalarda hacivat, paradise garden, wulong cha, limmensite (bunlar şişe olan ve severek kullandığım parfümler) tester olarak ise naxos, Intense Oud, leau dissey, ganymede var, 3 adet daha parfüm alacağım elimdeki parfümler sanki daha günlük klasik giyim kokusu değil gibi genel beğeni oranı yüksek sevmeyen çıkmadı şimdiye kadar biraz daha cesur sert çizgide farklı kokular almayı düşünüyorum ganymede Intense Oud kalan tarzında (bunlar sadece beğendiklerimden örnek sizin önerilerinizi bekliyorum), ek olarak Ahmet hocanın listesinden parfümler sıralayıp işinizi kolaylaştırabilirim belki Intense Oud, Black afgano(Intense Oud'dan daha koyu bir parfüm benzer çizgide sayılır), alexandria 2, kalan, ganymede, nasomato baraonda naxos, leau dissey (2 ağır parfümün yanında daha soft yazlık seçenek), listede istediğime uygun bunları bulabildim bunlar arasından veya farklı önerileriniz varsa öğrenmek isterim.