Rehber Detaylı parfüm seçim rehberi

Liquid brunla arasındaki fark büyükse onu alacağım değilse kimyager Ahmet. Öneri de olur ama aklımda althair veya killian angels share var ( muadili orhinale 15k vermeem)

Althair klonu var evet.
Althair yanı sıra bahsettiğim Lattafa Asad Bourbon'da bakabilirsiniz.

The Most Wanted EDP parfümünün klonudur ve yüksek ihtimalle Kimyager Ahmet'de vardır The Most Wanted.

Hem Althair'e göre daha fazla iltifat alma potansiyeline sahip ve daha genç havasında eğer yaşınız 20'den küçükse Althair fazla olgun gelebilir.

Teşekkür ederim ona da bakacağım.

İfadeler: E1B
Liquid brunla arasındaki fark büyükse onu alacağım değilse kimyager Ahmet. Öneri de olur ama aklımda althair veya killian angels share var ( muadili orhinale 15k vermeem)

Althair klonu var evet.

Liquid brun denemedim ancak kimyager Ahmet'in Althair'i gayet başarılı bence, 7 8 aydır dinlendiriyorum performansı nasıl bilmiyorum ancak koku güzelliği şahane, angels share denemedim o konuda yorum yapamam.
Denediklerim althair, rehab, layton, kirke, hacivat, paradise garden, wulong cha, limmensite, naxos, intense oud, dhi, leau dissey, ganymede.

Kimyager Ahmet'den alacağım ama nishane ani mi althair mı alsam bilemedim. İkisinin Arap klonu da var beğenirsem klonu alacağım. Kör alım olacak. Yaşı 17 ve parfüm dinlendirme diye bir şey duydum bu yapılır mı? Nasıl yapılır yapılırsa. Ve hangi muadil daha başarılı. Başka önerilere de açığım ve Most Wanted yokmuş Ahmet hocada.

Ani bilmiyorum daha önce koklamadım ama althair çok güzel koku, lise için ağır kaçabilir belki spreyi güzel yapmazsan tam emin değilim muadillerde dinlendirme işe yarıyor bence birkaç fıs(5-10) sıkıp 3 5 ay kullanmadan kapalı ışık görmeyen bir dolapta bekletip yapıyorum ben, bazıları dinlendirirken kullanabilirsiniz diyor o konuda tam bilgim yok.

Dinlendirirken kullanamazsın. 3 5 ay uzun bi süre 1-2 ay da olur. Moleküllerin oturması için yeterlidir. Nishane Ani güzel kokudur üzmez. Althair lise için ağır kaçar.

Dinlendirirken kullanamazsın. 3 5 ay uzun bir süre 1-2 ay da olur. Moleküllerin oturması için yeterlidir. Nishane ani güzel kokudur üzmez. Althair lise için ağır kaçar.

Dinlendireyim mi peki. Kullanmak isterim eğer fark çok olmazsa. Nishane ani alcam sanırım

1 ay yeterli olur.

Dinlendirmesem ne olur mesela cok fark var mı onu soruyorum.

Hocam parfüm dinlendireyim mi kimyager ahmetten alacağım. Gerek var mıdır? ve neden yapılıyor bu

Son düzenleme:
Dinlendirmesem ne olur mesela cok fark var mı onu soruyorum.

Hocam parfüm dinlendireyim mi kimyager ahmetten alacağım. Gerek var mıdır? ve neden yapılıyor bu
Notların oturması ve daha güçlü hale gelmesi için.

Mesela Spicebomb Extreme dinlenmemiş halinde Tütün ve Viski ön planda yani acı bir koku.

Dinlendirme sonucunda ise Vanilya daha ön plana çıkıyor ve bu sayede daha genel beğeniye uygun bir koku haline geliyor.

Dinlendirmeyen parfümlerde genellikle ağır notlar ön plandadır.

Aldığınız parfümün üretim tarihine bakın.

Eğer çok önceden üretildiyse 3 hafta bile yeterli olacaktır.

Kesin şekilde gerekli diyemem ama sabırlı bir insansanız parfümün daha performanslı olması için dinlendirebilirsiniz.

Performans ve üreticiye bağlı olarak koku farklı oluşacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…