Detroit: Become Human oynamaya devam etmeye değer mi?

AhmetInTheHood

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
192
Yer
Berlin
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an oyunu bitirdim ama birçok son var gibi duruyor. Diğer sonlara ulaşmaya çalışmak harcadığım vakte değer mi?

Bir de asistan vardı Alice gitti onu nasıl geri getirebilirim?
 
Açıkçası ben bu tür oyunlarda çok nadir başa dönüp oynuyorum. Genelde internetten diğer sonlar nelermiş diye bakarım. Çünkü tekrardan oynanabilirlik açısından eğlenceli olmayabiliyorlar. Çok hoşunuza gittiyse tekrardan oynayın. Sıkılırsanız salarsınız. Vakit sizin vaktiniz. Nasıl değerlendireceğiniz size kalmış. Hiçbir oyuna harcanan vakit değmez aslını söylemek gerekirse. Ama oynamadan duramıyoruz :)
 
Oyunu bitirdikten sonra diğer sonları sonra oynarım demiştim ama hala oynamadım.
Asistanın ismi Chloe değil mi? İsmini bile bilmediğiniz için alınmış ve gitmiş. Geri gelmesi zor.
Bu yöntemi deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Not: Tülay yerine Chloe diyeceksiniz.
 
Vallahi ben zamanında DOS2'yi bitirdim, farklı bir son için sonraki gün tekrardan başlayıp bitirdim. Eğer ki oynarken sıkılmıyorsanız, oyunu seviyorsanız her türlü vakte değer.
 
Günümüzde oyun içinde takıldığımız bir anda bile YouTube'dan bakma gibi alışkanlığımız olduğundan dolayı oyunu bir kez bitirip videolardan bakmak daha kısa bir çözüm olabilir. Tabi vaktin bol başka oynacak bir oyunun yoksa aynı oyundan devam edebilirsin.
 
Bence oynanır, 2 ya da 3 defa bitirmiştim oyunu, aldığım keyifte bir eksiklik olmadı. Sebebi ise oyunun film kalitesinde olması diye düşünüyorum. Şahsen bir filmi ya da diziyi 2-3 defa izlemeyi severim, tahminimce birçok kişi seviyordur. Peki her bölümünün gidişatını değiştirebileceğiniz, hikayeye etkinizi dibine kadar hissettiğiniz bir diziyi tekrar izlemekten sıkılır mısınız? Şahsen ben sıkılmam. Bilgisayarımı satıp Xbox'a geçiş yapmasaydım muhtemelen 2-3 ayda bir baştan sonra oynardım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı