Detroit oynanmaya devam edilmeli mi?

EkkoLiZzeR

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Detroid oynuyorum şu an ama 1 saat oynadım ve ev işleri tarzında şeyler yapıyorum ve sıkıldım. Devam etmeli miyim sizce? Devam etmem gerekiyorsa spoiler vermeden neden devam etmem gerektiğini söyleyebilir misiniz?

Yavaş yavaş karakterlerin ana görevlerini size anlatıyor o sahneler hocam, kesinlikle devam edin.

Arkadaşlar Detroid oynuyorum şu an ama 1 saat oynadım ve ev işleri tarzında şeyler yapıyorum ve sıkıldım. Devam etmeli miyim sizce? Devam etmem gerekiyorsa spoiler vermeden neden devam etmem gerektiğini söyleyebilir misiniz?
Bu oyun sıradan senaryoya sahip değil. Hani istersen RDR 2, Cyberpunk 2077 hatta Baldur's Gate 3 oyna bunlar zaten sıradan direkt girebileceğin aksiyona sahip değiller. Bir bakmışsın bir sarmaya başlar kurtulamazsın. Cyberpunk 2077'de öyle oldu benim için. Birde indirimde aldıysa sanırsam 6 dolar oluyordu sanırsam ve gidip iade etsen teknik olarak o oyunu karşılayacak başka oyun da aklıma gelmiyor açıkçası.

Arkadaşlar detroid oynuyorum şu an ama 1 saat oynadım ve ev işleri tarzında şeyler yapıyorum ve sıkıldım. Devam etmeli miyim sizce? Devam etmem gerekiyorsa spoiler vermeden neden devam etmem gerektiğini söyleyebilir misiniz?

Hocam devam edin bitirdiğime pişman oldum fazla iyi bir oyun hikaye türündeki oynadığım en iyi oyun. Hikayede kararlar verirken 5 kere düşünün.

Oyunun hikayesine ek olarak aslında felsefi olarak insanı bazı şeyleri sorgulatma eğilimi var. O yüzden bu tür bölümleri sıkıcı gelse de ileri bölümlerin altyapısını oluşturuyor.

Arkadaşlar detroid oynuyorum şu an ama 1 saat oynadım ve ev işleri tarzında şeyler yapıyorum ve sıkıldım. Devam etmeli miyim sizce? Devam etmem gerekiyorsa spoiler vermeden neden devam etmem gerektiğini söyleyebilir misiniz?

Sen oynamaya devam et. İlk başta oynadıktan sonra bir sarıyor... Aklımı kaybetsem de tekrar oynasam diyeceksin.

Devam edin. Oyunu 2 hafta önce bitirdim yeniden başlamayı düşünüyorum öyle bi' oyun. Last of Us'tan örnek vereyim bir kısmı yapamayınca yeniden başlamıyorsun, hikaye senin seçimlerine göre devam ediyor.Akış tarzı çok iyi.

Yeni konular

Geri
Yukarı