Detroit sonrası oyun önerisi

Nicodoz

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2021
Mesajlar
1.138
Çözümler
1
Detroit Become Human'ı an itibarıyla bitirmiş bulunuyorum efsanesi ötesi güzel bir oyundu. Oyunu güzel yapan o atmosferi grafikleri ve hikayesiydi. Aynı tarz demiyimde aynı güzellikte grafiklerde ve hikayesi sürükleyici farklı oyun önerileriniz var mıdır?
 
Detroit Become Human'ı an itibarıyla bitirmiş bulunuyorum efsanesi ötesi güzel bir oyundu. Oyunu güzel yapan o atmosferi grafikleri ve hikayesiydi. Aynı tarz de miyimde aynı güzellikte grafiklerde ve hikayesi sürükleyici farklı oyun önerileriniz var mıdır?

Beyond Two Souls, Life is Strange, L. A Noire, Heavy Rain.
 
Yazdıklarımı okumadan mesaj atıyorsunuz galiba hocam :) saydığın oyunun grafikleriyle bu attığın oyunun grafiklerini bir karşılaştırır mısın :) hepsi karton grafik gibi.

Siz sadece grafik değil atmosfer de belirtmişsiniz ben de atmosferiyle güzel oyunları size derledim onun haricinde sadece grafik ve güzel bir deneyim arıyorsanız.

Mafia: Definitive Edition, Horizon Zero Dawn, Days Gone, God of War ve Death Stranding önerebilirim.
 
Atmosfer, grafik ve hikaye istiyorsan Death Stranding'e bir bakabilirsin.
 
Yazdıklarımı okumadan mesaj atıyorsunuz galiba hocam :) saydığın oyunun grafikleriyle Detroit'in grafiklerini bir karşılaştırır mısın :) hepsi karton grafik gibi
Oyunların grafiğine pek takılmanızı önermem, çok şey kaçırıyorsunuz. Grafiği kötü olup bir sürü ödül alan oyunlar var.
 
Death Stranding oynamalısın, farklı bir bakış açısı getirmişler oyunlara. Arada arkana yaslanıp sahneleri izlerken, film izliyormuş hissine bile kapılıyorsun. Grafikler ve görsellik aşırı güzel, fotoğraf modunda oyunu oynama sürem kadar vakit geçirmişimdir belki. 😄 Oynanış ve ana karakteri kullanmada ise daha önce benim görmemiş olduğum büyük farklılıklar var. Başta garipsiyorsun ama alışıyorsun kısa zamanda ve keyif almaya başlıyorsun. Karakterinle bir yürüyüşe çıktığında başlayan şarkılar ise muazzam, çok zevk alıyorum o şarkılardan, yürüdükçe yürüyesim geliyor. Oyun Game Pass'de mevcut önce oradan deneyebilirsin, sonra istersen Game Pass üzerinden bitir, istersen de Steam'den alırsın.
 
Death Stranding oynamalısın, farklı bir bakış açısı getirmişler oyunlara. Arada arkana yaslanıp sahneleri izlerken, film izliyormuş hissine bile kapılıyorsun. Grafikler ve görsellik aşırı güzel, fotoğraf modunda oyunu oynama sürem kadar vakit geçirmişimdir belki. 😄 oynanış ve ana karakteri kullanmada ise daha önce benim görmemiş olduğum büyük farklılıklar var. Başta garipsiyorsun ama alışıyorsun kısa zamanda ve keyif almaya başlıyorsun. Karakterinle bir yürüyüşe çıktığında başlayan şarkılar ise muazzam, çok zevk alıyorum o şarkılardan, yürüdükçe yürüyesim geliyor. Oyun Game Pass'de mevcut önce oradan deneyebilirsin, sonra istersen Game Pass üzerinden bitir, istersen de Steam'den alırsın.

Şu an oyun iniyor. Umarım Detroit'ten aldığım o atmosferin güzelliğini buradada alırım umarım hikayeside güzeldir.
 

Geri
Yukarı