Dev ekran TV ve yeni nesil konsol vs üst seviye Gaming PC

Wichur

Femtopat
Selam arkadaşlar, soru baslikta yaziyor. Siz bu seceneklerden hangisini tercih ederdiniz? Bir arkadasim PC toplamaya karar verdi ve pahali bir monitöru onceden aldi fakat FIFA gibi oyunlari oynamayi ve dizi-film seyretmeyi sevmesi sebebiyle kasa toplamadan fikir degistirerek monitöru satip dev ekran TV ve PS5 almaya karar verdi. Ben de acaba buradaki oyuncu arkadaşlar hangisini tercih ederdi diye merak ettim ve bir anket acmak istedim. Cevaplarinizi merakla bekliyorum.

Anket acmistim fakat moderator konuyu tasiyinca anket silinmis. Konuya anket ekleyemedim, buyurun buradan oy verin: Hangisini tercih ederdiniz?

Son düzenleme:
Bütçe sıkıntısı yoksa tabii ki üst seviye PC.

Bence iyi bir tercih yapmış ama oyun fiyatlarından dolayı büyük ihtimalle hüsrana uğrayacak.

Bir misafirlikte 85 inç 4K TV ile ev ortamında maç izleme fırsatım oldu ve bu tecrübeye dayanarak dev ekrandan kasıt 75-85 inç falan ise hiç düşünmeden TV + konsol tercih ederdim ben.

Şu anda PS5'teki oyunlar Türkiye'de gereksiz derecede pahalı evet zevkler tartışılmaz ama şu an PS5'te oynana birçok oyun PC de oynanıyor zaten ve belli bir süreden sonra da tamamen ücretsiz oynama gibi bir şansınızda oluyor, büyük bir televizonda dizi izlemek maç oynamak veya izlemek zevkli evet ama 27 veya 30 inc monitörler var ve dev televizyon kadar size o zevki yaşatacak monitörler bunlar. Bana kalırsa tamamen üst seviye bir PC toplardım sonuçta PS5'te sadece oyun televizyonda ise ekrana yansıttığınız şeyi izlersiniz ama PC de ise alan daha büyüktür.

Hocam bütçe sınırı yok ise tabii ki de üst düzey bir gaming pc.Bilgisayarıma oyun kolu takabilirim bir şey fark etmez.Monitör de ASUS'un 360 hz lik bir monitörü vardı onu koyarım mis bir tane de 144 hz lik 27'' monitör oraya da discord u atarım tadından yenmez.

Anket açmamışsınız. Benim için ilk önce bilgisayar sonra konsol olmuştur. Bilgisayar tercih ederdim.

Anket açmamışsınız. Benim için ilk önce bilgisayar sonra konsol olmuştur. Bilgisayar tercih ederdim.
Anket vardi, fakat moderator yanlislikla sildi heralde. Strawpoll'dan anket olusturup ilk mesaja link koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…