webo1907 Picopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #21 HakanXD dedi: Oyunun zaten Türkçe yaması mevcuttu neden böyle bir şey hazırlama ihtiyacı duydunuz? Genişletmek için tıkla... O çeviriden pek bir şey anladığımı söyleyemem.
HakanXD dedi: Oyunun zaten Türkçe yaması mevcuttu neden böyle bir şey hazırlama ihtiyacı duydunuz? Genişletmek için tıkla... O çeviriden pek bir şey anladığımı söyleyemem.
proyato Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 334 21 Şubat 2025 #22 HakanXD dedi: Oyunun zaten Türkçe yaması mevcuttu neden böyle bir şey hazırlama ihtiyacı duydunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş niye hazırlamasın özgür herkes. Orijinal Türkçe yama Google çeviriden çevrilmiş gibi.
HakanXD dedi: Oyunun zaten Türkçe yaması mevcuttu neden böyle bir şey hazırlama ihtiyacı duydunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş niye hazırlamasın özgür herkes. Orijinal Türkçe yama Google çeviriden çevrilmiş gibi.
Blackss Megapat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 822 Makaleler 2 Çözümler 4 21 Şubat 2025 #23 Triss dedi: Evet vardı hocam ama diyaloglarda bir denilen diğerini tutmuyordu o yüzden tekrardan ele almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Ben de oynayalı üzerinden baya geçti tekrar oynamayı düşünüyordum. Senin yamanı bekleyeyim o zaman
Triss dedi: Evet vardı hocam ama diyaloglarda bir denilen diğerini tutmuyordu o yüzden tekrardan ele almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Ben de oynayalı üzerinden baya geçti tekrar oynamayı düşünüyordum. Senin yamanı bekleyeyim o zaman
Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 425 Çözümler 4 23 Şubat 2025 #24 Çeviriyi bugün bitirdim. Denemek isteyenler şu konuya göz atabilir Outlast %100 Türkçe Yama