Engel bu arada. Özürsüz devamsızlık 5 günü geçerse belge alamıyorsunuz. Ancak veli dilekçesi verirseniz devamsızlığı özürlüye çevirebilirler, ben yapmıştım. Not: Sizin okulun idaresi bir ihtimal kabul etmeyebilir ancak idare o kadar katı değilse deneyebilirsin.Etmiyor, alınabiliyor hâlâ. Devamsızlıklar belge almaya engel değil.
Belki dilekçe ile devamsızlıklarını özürlüye geçirmişlerdir.Hayır, en azından 2023-2024'te öyleydi. Lise seviyesinde 10 gün devamsızlık ile (10.5 değil) belge alarak geçen tanıdıklarım var.
Hayır, illa karne paylaşmamız mı gerekEngel bu arada. Özürsüz devamsızlık 5 günü geçerse belge alamıyorsunuz. Ancak veli dilekçesi verirseniz devamsızlığı özürlüye çevirebilirler, ben yapmıştım.
Belki dilekçe ile devamsızlıklarını özürlüye geçirmişlerdir.
Engel bu arada. Özürsüz devamsızlık 5 günü geçerse belge alamıyorsunuz. Ancak veli dilekçesi verirseniz devamsızlığı özürlüye çevirebilirler, ben yapmıştım. Not: Sizin okulun idaresi bir ihtimal kabul etmeyebilir ancak idare o kadar katı değilse deneyebilirsin.
Belki dilekçe ile devamsızlıklarını özürlüye geçirmişlerdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.