E ezelkaplan Femtopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Aralık 2024 #1 Ozurlu 9 ozursuz 1 gun devamsizligim var. Nakilde bir sıkıntı cikarir mi?
Z zavoddskaya Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #2 Sıkıntıdan kastın ne anlamadım ama büyük ihtimalle olan devamsızlıkların seninle kalacak sıfırlanacağını sanmıyorum.
Sıkıntıdan kastın ne anlamadım ama büyük ihtimalle olan devamsızlıkların seninle kalacak sıfırlanacağını sanmıyorum.
E ezelkaplan Femtopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Aralık 2024 #3 zavoddskaya dedi: Sıkıntıdan kastın ne anlamadım ama büyük ihtimalle olan devamsızlıkların seninle kalacak sıfırlanacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... ya 1.siradayim ama devamsizligim fazla diye kabul olmaz diye korktum
zavoddskaya dedi: Sıkıntıdan kastın ne anlamadım ama büyük ihtimalle olan devamsızlıkların seninle kalacak sıfırlanacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... ya 1.siradayim ama devamsizligim fazla diye kabul olmaz diye korktum
Z zavoddskaya Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #4 ezelkaplan dedi: Ya 1.siradayim ama devamsizligim fazla diye kabul olmaz diye korktum. Genişletmek için tıkla... Yok ya kabul ederler bence bir sıkıntı olmaz. Yazarsın yine buraya tamam mı?
ezelkaplan dedi: Ya 1.siradayim ama devamsizligim fazla diye kabul olmaz diye korktum. Genişletmek için tıkla... Yok ya kabul ederler bence bir sıkıntı olmaz. Yazarsın yine buraya tamam mı?
sdameren Centipat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte b550 ds3h CPU: Ryzen5 5600 GPU: Gigabyte Eagle OC 4060 RAM: Kingstone Beast (16*2) SSD: Kingstone NV3 Cinsiyet Erkek Meslek Stajyer 24 Aralık 2024 #5 Nakil olacağın okula bağlı ama bence bir şey olmaz. Ben 10 gün izinsiz 15 gün izinli nakil olmuştum.