Devamsızlıktan kalıp açığa geçmek mezuniyette sıkıntı yaratır mı?

diws

Femtopat
Daha fazla  
Ben şu an 11. sınıf öğrencisiyim. İlk dönemi başarıyla tamamladım. İkinci dönem devamsızlıktan kalıp, seneye açığa geçmeyi planlıyorum. Seneye açığa geçtiğimde toplamda kaç dönem tamamlamış olacağım? (9 ve 10'da kalmadım) 2026 YKS ve üniversite kayıt sürecinde bir sıkıntı çıkartır mı?

Son düzenleme:
Ben şu an 11. sınıf öğrencisiyim. İlk dönemi başarıyla tamamladım. İkinci dönem devamsızlıktan kalıp, seneye açığa geçmeyi planlıyorum. Seneye açığa geçtiğimde toplamda kaç dönem tamamlamış olacağım? 9 ve 10'da kalmadım 2026 YKS ve üniversite kayıt sürecinde bir sıkıntı çıkartır mı?
Aga geçme bence çok sıkıntı var.

4 senedir açıktayım. Okulu çok salamadığım için açık okuyordum. Bana kötü etkileri oldu tabiki. Derslerden uzaklaştım toparlaması zor. Ama sen anladığım kadarıyla 11. Sınıftasın 12 yi açık öğretimde okumak istiyorsun. Açık Öğretim şöyle güzel. Eğer kendine inanıyorsan ve planına sadık kalıcaksan senin için iyidir ama bir ara ders çalışırım fln diyeceksen tavsiye etmem. Onun dışında sadece sınav ücretlerini ödemen yeterli.

Aga geçme bence çok sıkıntı var.
ne gibi

4 senedir açıktayım. Okulu çok salamadığım için açık okuyordum. Bana kötü etkileri oldu tabiki. Derslerden uzaklaştım toparlaması zor. Ama sen anladığım kadarıyla 11. Sınıftasın 12 yi açık öğretimde okumak istiyorsun. Açık Öğretim şöyle güzel. Eğer kendine inanıyorsan ve planına sadık kalıcaksan senin için iyidir ama bir ara ders çalışırım fln diyeceksen tavsiye etmem. Onun dışında sadece sınav ücretlerini ödemen yeterli.
Peki dönem konusunda bir fikrin var mı ? 2. dönem kalmam, 1. dönemi yok sayar mı açık lisede ?

Devamsızlıktan kalıp 2026 YKS'ye nasıl gireceksin?
11. sınıfı tekrar edersin 2026 gitti.
2028'de girebilirsin gibi duruyor. Tabii hızlı bitirme durumları var, hızlıca açık öğretimi bitirirsen belki o zaman 2027 olabilir.

Düzenleme: 1 kere kalman yetiyormuş.

Geri
Yukarı