Rehber Devasa RDR2 Grafik Ayarları ve Modlama

@Gordrhain hocam bu perfect TAA modunu çalıştırmak için ek bir ayar yapmamıza gerek var mı? Ben örnek kurulum kısmında gösterdiğiniz gibi modu kurdum ancak görüntüye hiçbir etkisi olmadı.

@Gordrhain hocam bu perfect TAA modunu çalıştırmak için ek bir ayar yapmamıza gerek var mı? Ben örnek kurulum kısmında gösterdiğiniz gibi modu kurdum ancak görüntüye hiçbir etkisi olmadı.
Hocam normalde Perfect TAA modunun görüntüye etkisi oluyor. Bulanıklık ve uzaktaki ağaç yapraklarındaki tırtıklı görüntü sorununu çözüyordu genel olarak. Ama RDR2'ye gelen son güncellemelerden sonra bazı modlar çalışmayı durdurdu malesef. Modun sahibi yeni sürüm yayınlayana kadar yapılacak bir şey yok maalesef.
Bu arada @Gordrhain harbi çok sağ ol ya oyunu bitirmeme rağmen hala burada kaç kişi mod yapıyor. Eline emeğine sağlık.
Rica ederim iyi oyunlar dilerim 😊
Hocam elinize sağlık, mod tavsiyeleri için teşekkürler. 1050 ti ile deneyeceğiz bakalım.
Dilerim güzel bir oyun deneyimi olur. Grafik modları harici olanların performansa sıfır etkisi olduğundan Native haliyle benzer FPS'ler alacağınızı düşünüyorum.

Hocam normalde perfect TAA modunun görüntüye etkisi oluyor. Bulanıklık ve uzaktaki ağaç yapraklarındaki tırtıklı görüntü sorununu çözüyordu genel olarak. Ama RDR2'ye gelen son güncellemelerden sonra bazı modlar çalışmayı durdurdu maalesef. Modun sahibi yeni sürüm yayınlayana kadar yapılacak bir şey yok maalesef.

Rica ederim iyi oyunlar dilerim 😊

Dilerim güzel bir oyun deneyimi olur. Grafik modları harici olanların performansa sıfır etkisi olduğundan native haliyle benzer FPS'ler alacağınızı düşünüyorum.

Sanki RDR 2'nin PC sürümü güncellemeler geldikçe bozuluyor gibi hocam. İlk oynadığımda böyle bulanıklık sorunları yoktu bende (crackli oynamıştım) 2.kez oynadığimda da bir sıkıntısı yoktu (epic den satın aldım) ama 3. oynayışımda böyle bulanıklık sorunları havada dumanlarda pikselleşme sorunları olmaya başladı. Bulanıklık çözünürlüğü 2.5k ya alınca çözülüyor da pikselleşme hiç çözülmüyor.

Sanki RDR 2'nin PC sürümü güncellemeler geldikçe bozuluyor gibi hocam. İlk oynadığımda böyle bulanıklık sorunları yoktu bende (crackli oynamıştım) 2.kez oynadığimda da bir sıkıntısı yoktu (epic den satın aldım) ama 3. oynayışımda böyle bulanıklık sorunları havada dumanlarda pikselleşme sorunları olmaya başladı. Bulanıklık çözünürlüğü 2.5k ya alınca çözülüyor da pikselleşme hiç çözülmüyor.
Belgeler>Rockstar Games>Red Dead Redemption 2>Settings>settings.xml dosyasını not defteri ile açıp Async ile başlayan ayarı bulup true ise false yapın. True olması halinde fps kazancı sağlar ancak belli başlı görsel hatalara sebebiyet verebilir.
Güncelleme kısmındaki düşüncem, oyuna gelen hiçbir güncellemenin oyuna yeni bir şeyler katmayan (online'daki hareket sistemini güncellemeleri haricinde) güncellemeler olması. Aksine sorunsuz düzgün çalışan modların bazılarının bozulmasına sebebiyet veriyor. Bulanıklık sorununu konu içinde belirttiğim yöntemlerle ortadan kaldırabilirsiniz.

Belgeler>rockstar games>red Dead redemption 2>Settings>settings.xml dosyasını not defteri ile açıp async ile başlayan ayarı bulup true ise false yapın. True olması halinde FPS kazancı sağlar ancak belli başlı görsel hatalara sebebiyet verebilir.
Güncelleme kısmındaki düşüncem, oyuna gelen hiçbir güncellemenin oyuna yeni bir şeyler katmayan (Online'daki hareket sistemini güncellemeleri haricinde) güncellemeler olması. Aksine sorunsuz düzgün çalışan modların bazılarının bozulmasına sebebiyet veriyor. Bulanıklık sorununu konu içinde belirttiğim yöntemlerle ortadan kaldırabilirsiniz.

Async benim de aklıma geldi de false hocam.

Razed mods un yaptığı Visual settings grafik modu ile çok fresh bir görüntü elde ettim ve hiç FPS düşürmüyor öneririm.

Visual redemption*

Son düzenleme:
Hocam RDR 2 tam smooth değil gibi yani etraf keskin pürüzlü yani yarımyamalak öyle gözüküyor. Burada onun çözümü var mı?

Başka yerlerde görüyorum pürüzsüz, saçlarda da en ufak pürüz yok. O nasıl yapılır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı