Deve idrarı hadisi gerçek mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şey değil mi ya bunu bir videoda görmüştüm dinlerle ilgili videolar yapıyordu.

Benim fikrim su sekilde: Kur'an-ı Kerim'e neden guveniyoruz? Kuranda degismedigi yaziyor. Ancak bu lafin bu zamanada kadar dogru geldigini nasıl bilebilirsin? Ya da gercekten peygamberin dedigini nereden biliyoruz?

Wikipedia'da Enes Bin Mâlik diyor tıklayınca sahabe diyor.

Bu şey değil mi ya bunu bir videoda görmüştüm dinlerle ilgili videolar yapıyordu.

Wikipedia'da Enes bin mâlik diyor tıklayınca sahabe diyor.

Yani dostum cevabı gayet basit hadislerin hepsine tamamen inanıyorsan sorunun cevabı evet, ama kafanda bir gram bile şüphe varsa hayır, burada boş boş kaynak atıp laf kalabalığı yapmaya gerek yok zaten soruyu sen sormuşsun.

Wikipedia'da Enes bin mâlik diyor tıklayınca sahabe diyor.

Ben inanmak istemiyorum. Belki Enes bin Malik'in dedigide degisti. Kimin dediginden bagimsiz sahsen ben deve sidigi icmem. Iceni de yargilarim.

Hadis sahih, yani hadislere inanıyorsan bunu aralarından ayıklamak çıkarına göre iş yapmak olur. Eğer komple hadislere inanmiyorsan buna da inanman beklenmez zaten.

Forumdaki herkes de kuranci anlaşılan. Senden beklemezdim @Deiinzz :(.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı