Deve idrarı hadisi gerçek mi?

Yazdığın şeyin cevabı verilmiş onu buraya koyman utanç verici. Sen kendi inandığın hadislerle yaşa dostum. Evlenirsen karını bol bol döversin kadın hayırsızdır sahih hadis buda
Gerçekten komedi. Hadislerde kadınları dövün diyor zaten değil mi? Peygamber mübarek hayatı boyunca bir kere bile eşlerine el kaldırmamış. Peygamber "dövün" emrini uygulamamış, çelişkiye bakar mısınız (!)

Buhari cihad 47 yi oku senin savunduğun peygamber ile hadisler arasında çok fark var. Siz bunu anlamıyorsunuz

Buhari cihad 47 yi oku senin savunduğun peygamber ile hadisler arasında çok fark var. Siz bunu anlamıyorsunuz
SAHİH hadis

Bugün seriat la yonetilen butun batakliklar ortada. Kadinlara yapilan muamele ortada. Anlayasiniz diye Arapça gonderdik diyor yazan sahis, araplarda emredildigi gibi yasiyor. Tatli su Müslüman'lari da yok onlar gercek Müslüman degil, dunyada gercek Müslüman yok, İslam iyi insanlar kotu. Siz daha iyi biliyorsunuz arabin dinini Arap'tan.

İşte sizin sorununuz tam olarak bu. Sosyal medyada görüyorsunuz birkaç tane argümanı. Aslını astarını araştırmadan anlamaya çalışıyorsunuz. Hz. Aişe bu hadisi açıklamış, Ebu Hureyre'nin rivayetini düzeltmiştir.

Hz. Aişe, Ebu Hureyre’nin bu sözü Peygamber’den (s.a.v.) naklettiğini duyunca diyor ki:

'Ebu Hureyre sözü (baştan değil) ortasından yakalamış/dinlemiş. Vallahi Peygamberimiz böyle buyurmadı. O şöyle diyordu: ‘Cahiliye ehli (İslam öncesi müşrikler) şöyle inanırlardı: Uğursuzluk şu üç şeydedir: Kadın, ev ve at.’' (Tayâlisî, Müsned, s. 215; Ahmed b. Hanbel, Müsned, VI, 246)

Hz. Âişe (r.a.)'den rivayet edildiğine göre, Allah Resulü (s.a.v.) kendisiyle yedi yaşındayken evlenmiş, dokuz yaşındayken gelin olarak evine alınmış, oyuncak bebekleri de yanındaydı. Hz. Âişe (r.a.) vefat ettiğinde Hz. Âişe on sekiz yaşındaydı.- Kitap 8/3311

Artık cevap verme verdikçe rezil oluyosun.

Yani ben size daha ne anlatayım bilmiyorum. Bu iftiralarınıza cevap vermek için konu açtım. Saatlerimi harcadım. Hala bunu yazabiliyorsunuz. Gerçekten yazıklar olsun.

Yazdığın hadis sahih değil. Sahih istiyorsan Buhariye bakıcaksın islam düşmanı buhariyeye

Yazdığın hadis sahih değil. Sahih istiyorsan Buhariye bakacaksın İslam düşmanı buhariyeye
Bu bilmiş tavırları bırakarak öncelikle bir hadis usulü okusanız bu kadar vakit kaybetmeyeceğiz. İftiralarınıza kargalar bile gülüyor ne yazık ki...

Yani ben size daha ne anlatayım bilmiyorum. Bu iftiralarınıza cevap vermek için konu açtım. Saatlerimi harcadım. Hala bunu yazabiliyorsunuz. Gerçekten yazıklar olsun.
Dostum arapların yaşı ergenlikten sonra sayılmaya başlanıyor diye bir şey çıkardın Bu düpe düz YALAN bir topluluğun çıkardığı hurafe bu. Başka bişey anlatmadınki zaten.Her mesajıma hadislere inanmayan kafirdir yazısını gördüm ben başka bişey görmedim kendinde bak istersen

Bu bilmiş tavırları bırakarak öncelikle bir hadis usulü okusanız bu kadar vakit kaybetmeyeceğiz. İftiralarınıza kargalar bile gülüyor ne yazık ki...
İftiraysa git kendin oku burda sana ne yapalım ne yapmamızı istiyorsun yazdığın herşeyin cevabını aldın benim konumda? Daha neyle uğraşmak istiyorsun söylede bilelim

Saatlerce uğraştığım yazımda "arapların yaşı ergenlikten sonra sayılmaya başlanıyor" diye bir kelime bile yoktu. Uydurduğunuz dini İslam diye de pazarlamayınız. Belki okursunuz diye tekrar paylaşayım.

İftiraysa git kendin oku burda sana ne yapalım ne yapmamızı istiyorsun yazdığın herşeyin cevabını aldın benim konumda? Daha neyle uğraşmak istiyorsun söylede bilelim
Gerçekten çok kaliteli cevaplar aldım. Haklısınız. Sizi yeni dininizle, yeni tanrılarınızla baş başa bırakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…