Loyalty571 Decapat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.836 Çözümler 12 Bugün 17:11 #281 ertugrul5678 dedi: Şu an bunu bir tane mattbacı bile yapabilir 100 yıl sonrasına değiştirilmiş kuran yapabilir ama. Genişletmek için tıkla... Tamam, deneyin o halde. Tarih boyunca sizin tahayyül edemeyeceğiniz seviyedeki insanlar tarafından denenmiş, lakin bir kişi bile başaramamıştır. Kuru argümanlarla varacağınız tek yer çıkmaz sokaktır.
ertugrul5678 dedi: Şu an bunu bir tane mattbacı bile yapabilir 100 yıl sonrasına değiştirilmiş kuran yapabilir ama. Genişletmek için tıkla... Tamam, deneyin o halde. Tarih boyunca sizin tahayyül edemeyeceğiniz seviyedeki insanlar tarafından denenmiş, lakin bir kişi bile başaramamıştır. Kuru argümanlarla varacağınız tek yer çıkmaz sokaktır.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.813 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:12 #282 ertugrul5678 dedi: Şu an bunu bir tane mattbacı bile yapabilir 100 yıl sonrasına değiştirilmiş kuran yapabilir ama. Genişletmek için tıkla... Aynen dünyadaki milyonlarca hafızda o sırada uyuyakalacak.
ertugrul5678 dedi: Şu an bunu bir tane mattbacı bile yapabilir 100 yıl sonrasına değiştirilmiş kuran yapabilir ama. Genişletmek için tıkla... Aynen dünyadaki milyonlarca hafızda o sırada uyuyakalacak.
E ertugrul5678 Picopat Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 145 Bugün 17:13 #283 do bronx1 dedi: Benim atalarım göktürklerden başlar Osmanlı'ya kadar devam eder. Tarihini 100 yıl sanan o**** lavugun tekısın. Genişletmek için tıkla... 1 kere senin validendir o kelime bunu unutma şimdi bu ülkeden git Arap ülkelerine orada Osmanlı atana saygı duy.
do bronx1 dedi: Benim atalarım göktürklerden başlar Osmanlı'ya kadar devam eder. Tarihini 100 yıl sanan o**** lavugun tekısın. Genişletmek için tıkla... 1 kere senin validendir o kelime bunu unutma şimdi bu ülkeden git Arap ülkelerine orada Osmanlı atana saygı duy.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.813 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:13 #284 do bronx1 dedi: Benim atalarım göktürklerden başlar Osmanlı'ya kadar devam eder. Tarihini 100 yıl sanan o**** lavugun tekısın. Genişletmek için tıkla... Küfür etmeyelim yakışmaz bir müslümana.
do bronx1 dedi: Benim atalarım göktürklerden başlar Osmanlı'ya kadar devam eder. Tarihini 100 yıl sanan o**** lavugun tekısın. Genişletmek için tıkla... Küfür etmeyelim yakışmaz bir müslümana.
do bronx1 Femtopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:14 #285 ertugrul5678 dedi: 1 kere senin validendir o kelime bunu unutma şimdi bu ülkeden git Arap ülkelerine orada Osmanlı atana saygı duy. Genişletmek için tıkla... Bu topraklar türk toprakları senin ermeni toprakların değil. Bu konuda senin gibi bir cahille tartışmayacağım.
ertugrul5678 dedi: 1 kere senin validendir o kelime bunu unutma şimdi bu ülkeden git Arap ülkelerine orada Osmanlı atana saygı duy. Genişletmek için tıkla... Bu topraklar türk toprakları senin ermeni toprakların değil. Bu konuda senin gibi bir cahille tartışmayacağım.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.813 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:15 #286 ertugrul5678 dedi: Senin atan Osmanlı'dır diye düşünüyorum sadece karı düşkünü Osmanlı Fatih Sultan Mehmet'le 2.mahmut harici karı düşkünü Arap kölesidir hepsi. Genişletmek için tıkla... Şu mesajını SS alıp savcılığa gitsem 2 güne hayatın mahvolur ama peygamber efendimizin ümmeti olarak bir çocuğun hayatını karartmak bize yakışmaz.
ertugrul5678 dedi: Senin atan Osmanlı'dır diye düşünüyorum sadece karı düşkünü Osmanlı Fatih Sultan Mehmet'le 2.mahmut harici karı düşkünü Arap kölesidir hepsi. Genişletmek için tıkla... Şu mesajını SS alıp savcılığa gitsem 2 güne hayatın mahvolur ama peygamber efendimizin ümmeti olarak bir çocuğun hayatını karartmak bize yakışmaz.
E ertugrul5678 Picopat Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 145 Bugün 18:16 #287 fasff Son düzenleme: Bugün 18:24
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.813 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:25 #288 ertugrul5678 dedi: Dostum saygımı bozdum özürdiliyorum sadece normal konuşmak istiyorum bana en sağlam delilin nedir Hz Muhammet'in kücük kılzarla evlenmediğine dair. Genişletmek için tıkla... @Loyalty571 hocamın açtığı konuya bakabilirsiniz.
ertugrul5678 dedi: Dostum saygımı bozdum özürdiliyorum sadece normal konuşmak istiyorum bana en sağlam delilin nedir Hz Muhammet'in kücük kılzarla evlenmediğine dair. Genişletmek için tıkla... @Loyalty571 hocamın açtığı konuya bakabilirsiniz.
E ertugrul5678 Picopat Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 145 Bugün 18:25 #289 wraxos woo dedi: @Loyalty571 hocamın açtığı konuya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
wraxos woo dedi: @Loyalty571 hocamın açtığı konuya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.813 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:26 #290 ertugrul5678 dedi: Tamam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hz. Aişe ve evlilik yaşı iddialarına cevap
ertugrul5678 dedi: Tamam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hz. Aişe ve evlilik yaşı iddialarına cevap