Deve idrarı hadisi gerçek mi?

Ama zindan nerede ki? Zindana atsın. Bir de herkesin örnek alması gereken bir kişi neden böyle bir şey yapmış?
İşledikleri suçun karşılığının zindan oluşunu nereden çıkardınız? Sadece çobanları bile haksız yere öldürmelerinin cezası kısastır. Katili zindana atmakla adaletin sağlanamadığı aşikardır.

Hadis ile ilgili şu videoya bakınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kısasa kısas olduğundan işkence çektirelerek öldürüldüler çünkü o adamlar müslümanlıktan çıkıp o şeyleri yaptılar sonra da peygamberde aynısını onlara yaptı.

Hocam yaşınız kaç? Din işlerinden anlamıyorsunuz sanırım.

11.5 demişti bir konuda.

Uydurma hadisler zaten açıkça bellidir uydurma olduğu ama hadisleri reddersen bütün tarihide rededersin belki sana anlatılan tarih değiştirildi?

Hocam böyle bir hadise inanma imkanımız yok. Çünkü inanıyorsak içmemiz de gerekir. Örneğin sen inanıyorum ama içmiyorum dersen, demek ki inanmıyorsun da içmiyorsun. Örneğin şuruptan da hoşnut olmuyoruz, ama hastayken mecbur içiyoruz. Ve videodaki gibi durduk yere iç de demiyoruz. Herhangi bir anda içtiğini görmek isterim birinin.

“Cuma namazı, her müslümana cemaatle kılınması gereken bir haktır; ancak köle, kadın, çocuk ve hasta bundan muaftır.”
— Ebû dâvûd, salât 215; hâkim 1/425 (sahih)

Bu sahih hadistir sahih hadis nedir bilmiyorsanız veya "sahihte yalan olabilir" diyorsanız boş verin siz böyle konuları.

Kurandan daha sahih diyorsun yani, asıl boş vermesi gereken sen gibisin ama

Videoyu izlediniz mi?

O adamlar basit bir karın ağrısından dolay deve idrarı içmedi bu hadisi aktaran sahabe bilim konusunda bilgili olmadığından karın ağrısı diye yazdı ama belki bizim bilmediğimiz ölümcül bir hastalıktıki adamlar deve idrarı içmeye razı oldular.

Kurandan daha sahih diyorsun yani.

Böyle bir şey demedim çarpıtmayınız.

Uydurma hadisler zaten açıkça bellidir uydurma olduğu ama hadisleri reddersen bütün tarihide rededersin belki sana anlatılan tarih değiştirildi?
Buharinin hepsine inanıyor musunuz? Hz aise ile 6 yaşında nikahlandi mesela hadise göre.

Ee ben baş ağrısı karın ağrısı demedim ki zaten. Herhangi bir insan içsin görmüş olalım. Ölümcül hastalık mı kalmadı dünyada.

Yazdığının bundan hiçbir farkı yok haberin olsun.

Hadis demek peygamberin söyledeği söz demektir kuranda peygamberin sözlerinden oluştuğundan(ona gelen ayetleri sahabelere söyler) kuranla sahih hadis aynıdır zaten.

Ee ben baş ağrısı karın ağrısı demedim ki zaten. Herhangi bir insan içsin görmüş olalım. Ölümcül hastalık mı kalmadı dünyada.

O dönemin şartlarına o tedavi uygundu ondan içtiler o dönemde de birine kolay kolay idrar içiremezsiniz kendi rızasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…