Roma İmparatorluğu
Centipat
Tamam, kuranı değil diyaneti dinlemeye devam edebilirsin![]()
Diyanet resmi din sitesi ise neden yanlış bilgi versin?
11.5 (Aralıkta 12)Hocam yaşınız kaç? din işlerinden anlamıyorsunuz sanırım.
Tamam, kuranı değil diyaneti dinlemeye devam edebilirsin![]()
11.5 (Aralıkta 12)Hocam yaşınız kaç? din işlerinden anlamıyorsunuz sanırım.
Kuran'daki ayetleri anlamak güç. Önceki sonraki ayetine, indirildiği donemde inme sebebine vb bakmak gerekiyor âlimlere göre. Bunun tefsirine ne demişler merak ettim açıkçası.Sonuç olarak hepimiz gibi bir insan. Kendisi dahi bunu der, üstün görmez.
Ayet böyle, apaçık tüm müminler diyor. Erkek kadın ayırt etmiyor. Tabii sen nasıl anlayıp neye inanırsın bilemem.
Cuma suresi 9. ayet “ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ı anmaya koşun ve alım-satımı bırakın. Bilseniz bu, sizin için daha hayırlıdır.”
Şimdi alışverişi, gezmeyi tozmayı sadece kadınlar mı yapıyor? Hayır. Ve tüm müminler diyor. Apaçık bir ayet bana göre.
Diyanet resmi din sitesi ise neden yanlış bilgi versin?
11.5 (aralıkta 12)
Hocam yaşınız kaç? Din işlerinden anlamıyorsunuz sanırım.
Kuran'daki ayetleri anlamak güç. Önceki sonraki ayetine, indirildiği donemde inme sebebine vb bakmak gerekiyor âlimlere göre. Bunun tefsirine ne demişler merak ettim açıkçası.
Sen kaç yaşındasın hocam?
Dediğim gibi bence apaçık bir ayet. Evirip çevirmeye gerek duymuyorum ben.
13 ben de.
Kur'an'a bakmayı da diyanete bakmayi da boşver. Çocukluğunu yaşa. Zamanı gelince çok arastirirsin dinleri de başka şeyleri de. Şimdi kafanı bulandırmana gerek yok.Diyanet resmi din sitesi ise neden yanlış bilgi versin?
11.5 (Aralıkta 12)
Kur'an'a bakmayı da diyanete bakmayi da boş ver. Çocukluğunu yaşa. Zamanı gelince çok arastirirsin dinleri de başka şeyleri de. Şimdi kafanı bulandırmana gerek yok.
Deinz'in abisi oluyorum 14 yasina gireceğim inşallah Ocak ayında.@Eldrithc Sen kaç yaşındasın hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.