Aslında bir cevabımda "İslam ülkeleri" adı altında verdiğiniz örneğin hatalı olduğunu, yıllarca sözde terör örgütleri adı altında ülkeleri sömürdüklerini ve yok ettiklerini, bu yok oluş için İslam'ı suçlayarak bedel ödemeden sıyrıldıklarından kapalı bir anlatım ile bahsetmiştim:Bıze kımlıgımızı kaybettırdı, kadınlarımız savascıyken Arap kulturu onları carıye yaptı ıkıncı sınıf ınsan yaptı. Istedıgınıze ınanabılırsınız, bugün butun İslam ulkelerının durumu ortada. İslam'ı yucelten Türk mılletıdır.
“İnsanın insana secde etmesini emredecek olsaydım, kadının kocasına secde etmesini emrederdim.” (Tirmizî, Radâ 10. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Nikâh 40; İbni Mâce, Nikâh 4)İslam'da kadın ikinci sınıf değildir.
“Cennet annelerin ayakları altındadır.” hadisinden anlamamız gereken ölünce annelerin ayakları altına gideceğimiz midir? Zira düz mantıkla varacağınız en iyi nokta budur.“İnsanın insana secde etmesini emredecek olsaydım, kadının kocasına secde etmesini emrederdim.” (Tirmizî, Radâ 10. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Nikâh 40; İbni Mâce, Nikâh 4)
Sen öyle diyorsan ikinci sınıf değildir tabii.
Aslında bir cevabımda "İslam ülkeleri" adı altında verdiğiniz örneğin hatalı olduğunu, yıllarca sözde terör örgütleri adı altında ülkeleri sömürdüklerini ve yok ettiklerini, bu yok oluş için İslam'ı suçlayarak bedel ödemeden sıyrıldıklarından kapalı bir anlatım ile bahsetmiştim:
" Beyinlerin yıkanarak emperyalistlerin ve sömürgecilerin medeni sayıldığı, sömürülenin kötü görüldüğü ilginç bir devirdeyiz."
Kadınlarımız hiçbir zaman ikinci sınıf olmadı ki İslam'da kadın ikinci sınıf değildir. İslam köleliğe kademeli olarak yaklaşmış köleliği sistematik olarak bitirmiştir. Cariyelerden bahsedilmesi de bu sistematik kaldırılışın örneğidir ve İslam'da cariye edinin gibi emir yoktur.
Alakasız örnekle sapitma işlerine gerek yok. Hadiste apaçık kocanın karisindan üstün olduğu belirtilmiş. Kadının kocasına secde etmesi ne demek? Neyse boşver sen.“Cennet annelerin ayakları altındadır.” hadisinden anlamamız gereken ölünce annelerin ayakları altına gideceğimiz midir? Zira düz mantıkla varacağınız en iyi nokta budur.
Söz dinlemezlerse dövülebilir, şahitlikleri her konuda tam değildir gibi hükümler İslam'da yoktur. Bunlar galatımeşhurlardır. İnsanların dini kötü göstermesi veya insanların dine çamur atması değersizdir zira güneş balçıkla sıvanmaz.Hiçbir dın hiçbir Tanrı kolelıgı yasaklamadı. Dının de kadınlar alınıp satılabılır soz dınlemezlerse dovulebılır sahıtlıklerı bıle tam degıldır. Kendınızı kandırmayı bırakın artık. Dının sucu yok ınsanlar dını kotu gosterıyor degıl mı? Dunyayı yoneten gucler Tanrı'ya karsı gelıyorlar degıl mı? Uzatmanın manası yok sıkıldım. Sıze ıyı aksamlar dılıyorum.
Bana şükret sen.
Şahitlikleri her konuda tam değildir gibi hükümler İslam'da yoktur.
Bahsettiğim hadiste de apaçık cennet, annelerin ayağının altında. Düz mantık düşünelim sonuçta hakikati düz mantıkla kavrayabiliriz değil mi?Alakasız örnekle sapitma işlerine gerek yok. Hadiste apaçık kocanın karisindan üstün olduğu belirtilmiş. Kadının kocasına secde etmesi ne demek? Neyse boşver sen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.