Deve idrarı hadisi gerçek mi?

İslam'da bir insana secde etmek yasaktır ancak olsaydı kadının erkeğin sözünü dinlemesini emrederdim manasında.
Bende öyle dedim ya zaten? Siz beni inatla secde etsin demişim gibi anlıyorsunuz. Burada apaçık erkegin kadindan üstün olduğu söylenmiş. Kast bu. Secde etsin diyen yok zaten.

Ahlak bekçisi rolünden çıkın artık sanal ortamlarda. Benim dinim vicdan diyerek dolanırsınız buralarda gerçek de eminim tam da terssiniz bu duruma.
Tanımadığınız insanlar hakkında konuşmayın müslüman alkol içen beyefendi. Ben ahlak bekçisi değilim, ancak bir din varsa ortada orada kadın erkekten biri diğerinden daha üstünse sorun vardır.

Bende öyle dedim ya zaten? Siz beni inatla secde etsin demişim gibi anlıyorsunuz. Burada apaçık erkegin kadindan üstün olduğu söylenmiş. Kast bu. Secde etsin diyen yok zaten.

Tanımadığınız insanlar hakkında konuşmayın müslüman alkol içen beyefendi. Ben ahlak bekçisi değilim, ancak bir din varsa ortada orada kadın erkekden biri diğerinden daha üstünse sorun vardır.
Fena ragebaite dönmüşsün sen. Alkol ne alaka hani İslam da Kuranda alkol içen tövbe edemez diye bir metin varsa gösterin bana.

Aile yapısında erkek genelde evde sözü geçen olduğundan ondan sözünü dinleyin demiş kölesi olun denmemiş.

Ayrıca en uzun süren evlilikler bir tarafın alttan alması ile sürendir.

Tanımadığınız insanlar hakkında konuşmayın Müslüman alkol içen beyefendi.

Arkadaşın alkol içtiğini nereden biliyorsun alkol konusu filanmı açtı?

Fena ragebaite dönmüşsün sen. Alkol ne alaka hani İslam da Kuranda alkol içen tövbe edemez diye bir metin varsa gösterin bana.
Özel hayatımda nasıl birisi olduğumu bilmeden atıp tutmussun, bende bilerek özel hayatını karistirdim. Banane senin alkol icmenden, tövbenin kabul olup olmamasından.

Arkadaşın alkol içtiğini nereden biliyorsun alkol konusu filanmı açtı?
Kendisi söyledi daha önce. Daha geçenlerde de alkol konusunda birisine öneri yapıyordu. İftira atacak değilim tabii ki.

İslam kadar kadına değer veren başka din yoktur. Çok sevdiğiniz antik yunan felsefecileri okuduysanız kadınlar hakkında ne tarz görüşde olduğunu görebilirsiniz.

Özel hayatımda nasıl birisi olduğumu bilmeden atıp tutmussun, bende bilerek özel hayatını karistirdim. Banane senin alkol icmenden, tövbenin kabul olup olmamasından.

Kendisi söyledi daha önce. Daha geçenlerde de alkol konusunda birisine öneri yapıyordu.
Yav canımın içi bana Kurandan örnek gösterir misin ?

İslam kadar kadına değer veren başka din yoktur. Çok sevdiğiniz antik yunan felsefecileri okuduysanız kadınlar hakkında ne tarz görüşde olduğunu görebilirsiniz.

Yüce mevlam kul hakkını affetmez sadece elhamdülillah yapmadım şu yaşıma kadar.

“Ey insanlar! Sizi bir erkek ve bir dişiden yarattık.

Birbirinizle tanışmanız için sizi milletlere ve kabilelere ayırdık.

Allah katında en üstün olanınız, O'na karşı gelmekten en çok sakınanızdır.” hucurât sûresi 13.

Burada tek üstünlük iman ile denmiş daha söze gerek yok açıkça belli.

Ayrıca en uzun süren evlilikler bir tarafın alttan alması ile sürendir.
O alttan alan taraf Kuran'da kadın. Her alanda kadın. Din varsa ortada cinsiyet eşitsizliği olamaz.
Tövben kabul olmaz dediğimi sanmıyorum, hoca da değilim. Dediğim gibi özel hayatım hakkında atıp tuttuğun için bende çok sevdiğin dininin yasakladığı bir şeyi yapmana deginmek istedim.

“Ey insanlar! Sizi bir erkek ve bir dişiden yarattık.

Birbirinizle tanışmanız için sizi milletlere ve kabilelere ayırdık.

Allah katında en üstün olanınız, O'na karşı gelmekten en çok sakınanızdır.” hucurât sûresi 13.

Burada tek üstünlük iman ile denmiş daha söze gerek yok açıkça belli.
Hocam instgram reels bilgisiyle mi konuşuyor bunlar ? Bana örnek gösterdikleri calal adlı şahısın tacizle alakalı bir olayı vardı bilmiyorlar galiba.

O alttan alan taraf Kuran'da kadın. Her alanda kadın. Din varsa ortada cinsiyet eşitsizliği olamaz.

Tövben kabul olmaz dediğimi sanmıyorum, hoca da değilim. Dediğim gibi özel hayatım hakkında atıp tuttuğun için bende çok sevdiğin dininin yasakladığı bir şeyi yapmana deginmek istedim.
Din yoksa da erkek kadın eşitliği olamaz çok takmayın bu konuları. 2 taraf da farklı açılarda birbirinden üstün fakat yine islam kadına en çok değer veren dindir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı