Deve idrarı hadisi gerçek mi?

Saatlerce uğraştığım yazımda "arapların yaşı ergenlikten sonra sayılmaya başlanıyor" diye bir kelime bile yoktu. Uydurduğunuz dini İslam diye de pazarlamayınız. Belki okursunuz diye tekrar paylaşayım.

Gerçekten çok kaliteli cevaplar aldım. Haklısınız. Sizi yeni dininizle, yeni tanrılarınızla baş başa bırakalım.
Yolladığın konuyu okudum Sahih hadisler 1 diyor sen 5 demişsin? Kendinde neyi savunduğunu bilmiyorsun bence

Yani ben size daha ne anlatayım bilmiyorum. Bu iftiralarınıza cevap vermek için konu açtım. Saatlerimi harcadım. Hala bunu yazabiliyorsunuz. Gerçekten yazıklar olsun.

Uydurma hadis veren kişiden ne beklersin?

7-8 tane hadis attı rastgele baktığım 3'üde uydurma idi 🤣

Gerçekten çok kaliteli cevaplar aldım. Haklısınız. Sizi yeni dininizle, yeni tanrılarınızla baş başa bırakalım.
Hala kafir diyosun bile bile isteye isteye..

Sen farkında olmadan arapların kültürüne baş eğiyosun ve o kültürü Kuranın destekçisi olarak görüyosun. Yani cidden diyecek birşey yok sadece yazık

Dalga geçmiyorum. Ne yazık ki yazdıklarımız karşının anladığı kadar anlamlı oluyor. Aranızda din yıkıp din kurmaya devam ediniz.

Cahil cesaretiniz hayranlık verici. Hayal dünyanızdaki karakterlerin "sahih hadis görünce bu hadis yalandır derler ama işlerine gelen hadisi görünce hemen savunmaya başlarlar" diye fısıldadığını bir psikoloğa anlatın.

Tamam dostum sen deve idrarıyla uğraşmaya devam et dinde kurmayız merak etme masallara ihtiyacımız yok.

Hala kafir diyosun bile bile isteye isteye.

Sen farkında olmadan arapların kültürüne baş eğiyosun ve o kültürü kuranın destekçisi olarak görüyosun. Yani cidden diyecek bir şey yok sadece yazık.

Bırak dostum yaşı küçük anasından babasından öyle görmüş öyle gidiyor sorgulama yok cahil kalmış bir akıl ne diyelim.

Uydurma hadis veren kişiden ne beklersin?

7-8 tane hadis attı rastgele baktığım 3'üde uydurma idi 🤣
Uydurma hadis? 😂🤣

Yazımları çok az farklı olup aynı anlamı kesin olarak çıkan hadisler uydurmaymış🤣 Siz hadisciler hep böylesiniz işinize gelince hadisciyiz diye ortalığı ayaklandırın işinize gelmeyince aynı anlama gelen yazıyı ufacık beyninizi kullanmadan bu yazı farklıdır diyen dinlerinden bi haber olmayan insanlarsınız.

Direk kitapta neyse olan hadisleride yazdım ama baktımki onlara cevap veremediniz ve konuda bir daha bişey yazmadınız. Ne yazık size🤣🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı