Abartma kardeşim elhamdulillah Müslüman'ım bende. Sadece hadisci değilim ama anlaşılan sen inkarcısın?
Tüm kainatta geçer İslam.
Sen Müslüman misin gercekten?
Abartma kardeşim elhamdulillah Müslüman'ım bende. Sadece hadisci değilim ama anlaşılan sen inkarcısın?
Tüm kainatta geçer İslam.
Haber için teşekkürler. Bu kadar kaliteli cevaplarla aydınlanıyoruz. Size iyi günler dilerim.Tamam dostum senin dinin sadece Arap yarımadasında geçer haberin olsun.
Sen Müslüman misin gercekten?
Siz aslında Peygamber Efendimize çok büyük terbiyesizlik saygısızlık adapsızlık yapıyorsunuz ama farkında değilsinizBenim zaten komple inkar edenlerle sorunum yok. İnkar edersin, inanmıyorum dersin saygı duyarız.
Elhamdulillah Müslümanım.Arap Müslümanlığı değil. Kuran MüslümanlığıSen Müslüman misin gercekten?
Siz aslında peygamber efendimize çok büyük terbiyesizlik saygısızlık adapsızlık yapıyorsunuz ama farkında değilsiniz.
Elhamdulillah Müslüman'ım. Arap müslümanlığı değil. Kuran müslümanlığı.
Dinimi inkar etmem etmedimde sadece hadisleri inkar ediyorum hadisler dine bağlı değil insanoğlunun yazdığı şeylerBende şaşırdım dinini inkar etti ama Müslüman'ım dedi.
Biz onun yolunda paspas bile değiliz. Onu ne ben ne de siz tam olarak anlayamazsınız. Onun sözleri kendinden değildir. Onu kabul, İslam'ın şartıdır. Onu kabul etmeyen, izinden gitmeyen Müslüman olamaz.Siz aslında Peygamber Efendimize çok büyük terbiyesizlik saygısızlık adapsızlık yapıyorsunuz ama farkında değilsiniz
Dinimi inkar etmem etmedimde sadece hadisleri inkar ediyorum hadisler dine bağlı değil insanoğlunun yazdığı şeyler.
Gerçek Olan.9 yaşındaki kızla evlenmeyen Kadınları uğursuz görmeyip el üstünde tutan Allahın Yolladığı Peygamber.Neye göre peygamber?
Biz onun yolunda paspas bile değiliz. Onu ne ben ne de siz tam olarak anlayamazsınız. Onun sözleri kendinden değildir. Onu kabul, İslam'ın şartıdır. Onu kabul etmeyen, izinden gitmeyen Müslüman olamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.