Devi may Cry serisi bağlantılı mı?

Seriden daha önce hiç oyun oynamadım. 5.oyundan girsem hikayeyi anlayabilir miyim?
Kabaca anlatıyor ama bana göre 3. oyunu es geçmek hata olur. Serinin en iyi oyunu diye hala tartışmaya sebeb olan bir oyun çünkü ve müzikler, hikaye olarak en sağlam olan.
Devil May Cry'ı, Devil May Cry yapan oyun.

Hikaye ise:
3, 1, 2, 4, 5
Diye gitmekte. 1 biraz sönük, 2 en berbat ve 4 ise ortalama diye geçer. Oynanış olarak hala taş gibi sayılırlar ama eskilikleri var.

Kabaca anlatıyor ama bana göre 3. oyunu es geçmek hata olur. Serinin en iyi oyunu diye hala tartışmaya sebeb olan bir oyun çünkü ve müzikler, hikaye olarak en sağlam olan.

Hikaye ise:
3, 1, 2, 4, 5
Diye gitmekte. 1 biraz sönük, 2 en berbat ve 4 ise ortalama diye geçer. Oynanış olarak hala taş gibi sayılırlar ama eskilikleri var.
Peki hocam sadece 3, 4 ve 5.oyunları satın alıp kronolojik sıraya göre oynasam 1 ve 2yi es geçsem nasıl olur?

Peki hocam sadece 3, 4 ve 5.oyunları satın alıp kronolojik sıraya göre oynasam 1 ve 2yi es geçsem nasıl olur?
2'yi es geçebilirsiniz, biraz alakasız bir oyun. 1. oyun ise 3 ile birlikte geldiği için bir bakın derim ama size kalmış. Hikayesi kısa ve basit olduğu için izleyedebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı