Evet serilerde bağlantı var ama 1 2 3 4 5 diye ilerlemiyor kronolojik sırası var. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 5 de önceden neler oldu bi özet geçiyordu. Yani bence oynanır anlarsınSeriden daha önce hiç oyun oynamadım. 5.oyundan girsem hikayeyi anlayabilir miyim?
Kabaca anlatıyor ama bana göre 3. oyunu es geçmek hata olur. Serinin en iyi oyunu diye hala tartışmaya sebeb olan bir oyun çünkü ve müzikler, hikaye olarak en sağlam olan.Seriden daha önce hiç oyun oynamadım. 5.oyundan girsem hikayeyi anlayabilir miyim?
Peki hocam sadece 3, 4 ve 5.oyunları satın alıp kronolojik sıraya göre oynasam 1 ve 2yi es geçsem nasıl olur?Kabaca anlatıyor ama bana göre 3. oyunu es geçmek hata olur. Serinin en iyi oyunu diye hala tartışmaya sebeb olan bir oyun çünkü ve müzikler, hikaye olarak en sağlam olan.
Hikaye ise:
3, 1, 2, 4, 5
Diye gitmekte. 1 biraz sönük, 2 en berbat ve 4 ise ortalama diye geçer. Oynanış olarak hala taş gibi sayılırlar ama eskilikleri var.
2'yi es geçebilirsiniz, biraz alakasız bir oyun. 1. oyun ise 3 ile birlikte geldiği için bir bakın derim ama size kalmış. Hikayesi kısa ve basit olduğu için izleyedebilirsiniz.Peki hocam sadece 3, 4 ve 5.oyunları satın alıp kronolojik sıraya göre oynasam 1 ve 2yi es geçsem nasıl olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.