Çözüldü Devil May Cry 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirhanYusan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, oyunu geçen gün indirdim. Oyunum sahte, ayrıca Windows 10 kullanıyorum. Ekran kartı driverim oldukça güncel ve bütün Framework ve C++ Visual Studio'ları kurdum. Hem 32 Bit hem de 64 Bit oyunu oynamak çok istiyorum. Yardımcı olacak biri çıksın.

Kolay gelsin şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun yine D3DX9_43.dll olarak görünüyor. Bunun yanı sıra sistem dosyalarında mevcut olmasına rağmen oyun konumunda aranıp bulunamayan DLL dosyaları mevcut. Bu genel olarak bir hataya işaret etmese de oyununuz orijinal olmadığından ötürü hata almanızın sebebi olabilir.

DirectX kurulumunu bahsettiğim dosyayı sildikten sonra yaptınız değil mi? Eğer yukarıdaki dosyayı dediğim gibi silip DirectX'i kurduysanız o zaman sorun Windows Defender veya antivirüs yazılımı ile alakalı da olabilir. Geçici olarak bu ikisini devre dışı bırakıp oyunu tekrar kurdukan sonra çalıştırmayı deneyin.

Dosyalara müdahale ediyor olabilir.
Merhaba,

Process Monitor ile rapor oluşturup paylaşır mısınız? Oluşturduğunuz dosyayı MediaFire ya da Google Drive üzerinden herkese erişilebilir şekilde paylaşınız.

Son düzenleme:
Merhaba,

Process Monitor ile rapor oluşturup paylaşır mısınız? Oluşturduğunuz dosyayı MediaFire ya da Google Drive üzerinden herkese erişilebilir şekilde paylaşınız.

Merheba Oluşturdum ama loglife nerde onu bulamadım ben programı direkt calıştırdım rardan kurulum istemedi nerden bulabılırım veya tekrar oluştururum nerden alıcam anlatırmısın rica etsem bana bakarmısın cok oynamak istioyrum kucuklumun harikası idi

yardımcı olabiilir misin?

Tabii ki.

Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyasını silip DirectX kurulumunu yapınız. Kurulum esnasında Bing Bar yükleme seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz. Buna ihtiyacınız yok.

Dosyanın bulunduğu konum;

C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll

Silinmesi gereken dosya;

D3DX9_43.dll

Eğer sorununuz devam edecek olursa sıfırdan yeni bir rapor oluşturup paylaşın.

Tabii ki.

Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyasını silip DirectX kurulumunu yapınız. Kurulum esnasında Bing Bar yükleme seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz. Buna ihtiyacınız yok.

Dosyanın bulunduğu konum;

C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll

Silinmesi gereken dosya;

D3DX9_43.dll

Eğer sorununuz devam edecek olursa sıfırdan yeni bir rapor oluşturup paylaşın.
Kolay Gelsin Oncelikle Uğraştığın İçin Sağol Ama Devam Edıyor Yenı Rapor Bu arada Raporda Bir Şeyi Yalnış Yapmıyorumdur Umarım

Sorun yine D3DX9_43.dll olarak görünüyor. Bunun yanı sıra sistem dosyalarında mevcut olmasına rağmen oyun konumunda aranıp bulunamayan DLL dosyaları mevcut. Bu genel olarak bir hataya işaret etmese de oyununuz orijinal olmadığından ötürü hata almanızın sebebi olabilir.

DirectX kurulumunu bahsettiğim dosyayı sildikten sonra yaptınız değil mi? Eğer yukarıdaki dosyayı dediğim gibi silip DirectX'i kurduysanız o zaman sorun Windows Defender veya antivirüs yazılımı ile alakalı da olabilir. Geçici olarak bu ikisini devre dışı bırakıp oyunu tekrar kurdukan sonra çalıştırmayı deneyin.

Dosyalara müdahale ediyor olabilir.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı