Çözüldü Devlet hastanesinde ortopedi ücretli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ozgurorak

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RX 6500 XT 4GB | i5 10400F | 2x16 32 GB RAM
Meslek
Indie Mobile Game Developer on Unity
Arkadaşlar kısaca soracağım: Devlet hastanesindeki ortopediden MHRS üzerinden randevu alıp gittiğimde sadece bacak/ayaklarımdaki epifiz plakları kapanmış mı bu öğrenmek istiyorum başka bir sorunum vs. yok tedavilik bir şey de yok. Bunun için gittiğimde herhangi bir ücret öder miyim?

Çözüm
Spesifik bir sorununun olmasına gerek yok. Randevu oluşturur ve gidersen doktora merhaba diyip çıksan bile sigortan varsa/ailenin sigortasına bağlıysan sigortaya yansıtılır, sigorta yoksa vezneye ödeme yaparsın.
Spesifik bir sorununun olmasına gerek yok. Randevu oluşturur ve gidersen doktora merhaba diyip çıksan bile sigortan varsa/ailenin sigortasına bağlıysan sigortaya yansıtılır, sigorta yoksa vezneye ödeme yaparsın.
Pek anlamam ama sanırım E-Devlette sigortam yok gözüküyor, öğrenciyim ama yok gözüküyor işte. Vezneye ne kadar ücret ödemem gerekir ortalama?

Olup olmadığını kesin teyit için ailenle konuşabilirsin veya SGK'nın Alo 170 hattını arayabilirsin. Devlet Hastanesi muayene ücreti şu an 20 TL, eğitim araştırma, tıp fakültesi hastaneleri ve şehir hastanelerinde 45 TL.
Peki hocam bir sorum daha vardı, bazı kaynaklarda SGK kaydın yoksa röntgen ücreti olur diyorlar. Bu ücret dahil mi 25-45TL? Muhtemelen zaten birkaç gün içerisinde SGK'ye gidip yaptırırım yine de sorayım dedim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı