Devlet hazinesine verilen arazi geri alınabilir mi?

barbarospasaa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar babam ben doğmadan önce yaklaşık 20 dönüm araziyi devlet hazinesine bağışlamış babam 2013 senesinde vefat etti. Ben 17 yaşındayım sormak istediğim reşit olduktan sonra bu araziyi geri alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef alamazsın. Meraktan soruyorum, babanın bu bağışı yapma sebebi nedir?
Amcalarım ile tartışmış ve hepsini bırakmış
Zaman aşımı da vuku bulduğundan alamazsınız. Keza zaman aşımına bakmaksızın mal sahibi tarafından yapılan bir anlaşma mevcut.
Geçen gun bu işleri bilen birisine sormuştum bana 2b uygulaması ile geri alabilirsin dedi ama tam anlayamadim 2b uygulamasi nedir
Amcalarım ile tartışmış ve hepsini bırakmış

Geçen gun bu işleri bilen birisine sormuştum bana 2b uygulaması ile geri alabilirsin dedi ama tam anlayamadim 2b uygulamasi nedir
Bide şöyle birşey var benim amcamın oğlu bu arsanin olduğu köyde yaşıyor ve arazin yaklaşik 1-1.5 dönümluk alaninda tarım yapıyor ve şuanda o araziyi almak için başvuru yapacak küçuk bi ücret odeyeceğini sòyledi benimde reşit olduktan sonra arazi eskiden babamin olduğundan dolayi küçük bi ücret karşılığında alabileceğimi söyledi sizce olabilirmi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı