Devlet okulu para istiyor

648529

Centipat
Okula kayıt yapmak için 5bin TL istiyorlar bağış adı altında ama durumumuz yok vs. dediğimizde sonra verin dediler. Kayıt formu ile birlikte bağışı istiyorlar. Zaten okul formaları 5K bir şey tutucak.

Milli eğitim bakanlığa şikayet edeceğiz deyin kendileri size para verirler ayrıca hangi okulmuş o?

Devlet okulunda para istenmesi kesinlikle yasal değildir. CİMER'e yazaraktan kayıt için para istendiğini ancak durumunuzun olmadığını belirtebilirsiniz. İlgili okul idaresi hakkında gerekli işlemler başlatılır. Kimden ne kadar koparabilsek kaardır mantığındalar.

Okula kayıt yapmak için 5bin TL istiyorlar bağış adı altında ama durumumuz yok vs. dediğimizde sonra verin dediler. Kayıt formu ile birlikte bağışı istiyorlar. Zaten okul formaları 5K bir şey tutucak.

Şikayet falan edeceğiz deyin eğer hala kıvırırsa CİMER'e şikayet edin.

Zaman kaybetmeden git haber vermeden şikayet et gizli öğrenci falan gönderirler o zaman naneyi tersten görürler

@648529, halinizden memnunsanız her para istediklerinde verirsiniz artık. Konusunu neden açıyorsunuz ki?

Zaman kaybetmeden git haber vermeden şikayet et gizli öğrenci falan gönderirler o zaman naneyi tersten görürler
MADDE 42- Kimse, eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz. Öğrenim hakkının kapsamı kanunla tespit edilir ve düzenlenir. Eğitim ve öğretim, Atatürk ilkeleri ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş bilim ve eğitim esaslarına göre, Devletin gözetim ve denetimi altında yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…