Lexaaa Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 835 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #21 A4 kağıtı neysede sonuçta biz kullanıyoruz ama işi bağış adı altında paraya dönüştürmek üst seviye nereye bağış yapmanızı istediler merak ettim.
A4 kağıtı neysede sonuçta biz kullanıyoruz ama işi bağış adı altında paraya dönüştürmek üst seviye nereye bağış yapmanızı istediler merak ettim.
Krosez Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #22 Ses kaydına gerek yok direk CİMER'e şikayet etse CİMER bakıyor direk.
6 648529 Centipat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 17 6 Ağustos 2024 #23 Lexaaa dedi: A4 kağıtı neysede sonuçta biz kullanıyoruz ama işi bağış adı altında paraya dönüştürmek üst seviye nereye bağış yapmanızı istediler merak ettim. Genişletmek için tıkla... iban verdiler
Lexaaa dedi: A4 kağıtı neysede sonuçta biz kullanıyoruz ama işi bağış adı altında paraya dönüştürmek üst seviye nereye bağış yapmanızı istediler merak ettim. Genişletmek için tıkla... iban verdiler
Agorxrd Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 253 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci Intel(R) Celeron(R) J4125 CPU @ 2.00GHz 2.00 GHz Takılı RAM 8,00 GB KUU Tech SDD 256GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2024 #24 Krosez dedi: Ses kaydına gerek yok direk CİMER'e şikayet etse CİMER bakıyor direk. Genişletmek için tıkla... Umarım torpilli bir müdürün olduğu bir okul değildir
Krosez dedi: Ses kaydına gerek yok direk CİMER'e şikayet etse CİMER bakıyor direk. Genişletmek için tıkla... Umarım torpilli bir müdürün olduğu bir okul değildir
Lexaaa Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 835 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #25 648529 dedi: IBAN verdiler. Genişletmek için tıkla... IBAN zaten kanıt siz parayı ödeyin ondan sonra CİMER'e ya da tüketici haklarına şikayet edin zaten para geri size ödenir.
648529 dedi: IBAN verdiler. Genişletmek için tıkla... IBAN zaten kanıt siz parayı ödeyin ondan sonra CİMER'e ya da tüketici haklarına şikayet edin zaten para geri size ödenir.
Krosez Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #26 Agorxrd dedi: Umarım torpilli bir müdürün olduğu bir okul değildir. Genişletmek için tıkla... Meslek lisesinde torpilli bir müdür zor.
Agorxrd dedi: Umarım torpilli bir müdürün olduğu bir okul değildir. Genişletmek için tıkla... Meslek lisesinde torpilli bir müdür zor.
Agorxrd Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 253 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci Intel(R) Celeron(R) J4125 CPU @ 2.00GHz 2.00 GHz Takılı RAM 8,00 GB KUU Tech SDD 256GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2024 #27 Krosez dedi: Meslek lisesinde torpilli bir müdür zor. Genişletmek için tıkla... ama imkansız değil müfettişleri atlatmak için gerekli arkadaşlara sahipse tezgah kurmuş olabilirler
Krosez dedi: Meslek lisesinde torpilli bir müdür zor. Genişletmek için tıkla... ama imkansız değil müfettişleri atlatmak için gerekli arkadaşlara sahipse tezgah kurmuş olabilirler
6 648529 Centipat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 17 6 Ağustos 2024 #28 Tavsiyeleriniz için teşekkürler Konu kilitlensin lütfen.