Devletten bedava bina yapmasını bekleme saçmalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen önce konuşmayı öğren, kanıtlamaya çalıştığımız bir şey yok ebucehilin torunları çok o yüzden bilinç dağıtıyorum. Kolonların Sivas'ı dökülmüş, şişleri paslanmış evde oturuyorum sonra yıkıldı demeyin diyorum millet olarak ödeme yapmak ve koşturmak yas tutmak istemiyoruz. Devletin yıkıp geçmesi lazım. Konteynırda kal yapacak bir şey yok bizde ufak yerde kalıyoruz çünkü bu kadara imkan var. Seçimden sonra işi bilen gelir umarım dolar düşer herkes adam gibi ev yapar, doların düşük olduğu zamanda bu pintiler elini cebine atıp evine bir kara sıva bile çektirmemiş döküntü çatlak oturmaya devam ettiler. Kiralıyorum diye evi yaptırmayan ev sahipleri de çok var İstanbul'da. Her şey laminat parke yenileme ile bitmiyor.

İstanbul'da çok fazla 30+ dökülen bina var. Depremi geçtim fırtına çıksa çökecek neredeyse adam orada oturmaya devam ediyor. Neymiş kiralar pahalıymış o zaman paranın yettiği yere gideceksin. Bu tip insanlar genelde işçi takımı o yüzden İstanbul dışına çıkınca işsiz kalacak iş bulamayacak yazılım mühendisi falan değiller yani.

Sen kolay sanıyorsun kentsel dönüşümü galiba o kadar insan binaları yenileme yapılacağı zaman nereye gidecekler ve ayrıca o aparmanda 30 kişi yaşıyorsa 10 kişi itiraz ederse hiçbir şey yapamıyorlar ve ayrıca devlet bu kadar evi yeniden yapacak paraya sahip değil maalesef depremde yıkılan binalar için şu an için konuşuyorum ne bağışlar toplandı ve o bağışlarla yapılacak o evler.

Ya kardeşim gelene geçene çatıyorsun. Kusura bakma bir şey soracağım ama normal hayatta seni çok ipleyen insan yok mu ondan mı bu hale geldin yoksa Asosyal birimisin. Kurduğun cümleler alelade yazılmış pek mantık barındıran şeyler değil. Sadece cevap yazmak için cevap yazıyorsun. Konuşmayı öğren dediğin adamda nasıl bir anlatım bozukluğu gördün acaba? Dayı kelimesini virgülle ayırmadı diye mi bu isyanın tam anlayamadım. Kafam karıştı beni maruz gör.
Hocam şu asosyal birimisin sonuna soru işareti koy da hakaret etmesin.

Ya kardeşim gelene geçene çatıyorsun. Kusura bakma bir şey soracağım ama normal hayatta seni çok ipleyen insan yok mu ondan mı bu hale geldin yoksa Asosyal birimisin. Kurduğun cümleler alelade yazılmış pek mantık barındıran şeyler değil. Sadece cevap yazmak için cevap yazıyorsun. Konuşmayı öğren dediğin adamda nasıl bir anlatım bozukluğu gördün acaba? Dayı kelimesini virgülle ayırmadı diye mi bu isyanın tam anlayamadım. Kafam karıştı beni maruz gör.
Dayı diye konuşan keko veledin tekisin gelmiş burada virgül diyorsun. Ne virgülü sen olayı bu kadar anlamayacak kadar ağır cahilsen yapacak bir şey yok. Beni ipleyen yok mu? :D tanımadığı adama ne diyor bak. Demiyor ki bu kadar yazmış bu adam ne anlatıyor bir şey öğreneyim? işte ülkenin cehaleti bu. Sektördeyim diyelim ve burası sosyal yani tartışma platformu hadi beleşçi çocuk git başka yerde oyna belli ki bu yazılan tanıma uyan karaktersin o yüzden zoruna gittikçe gidiyor.

Hocam şu asosyal birimisin sonuna soru işareti koy da hakaret etmesin.
Yaşlar 10-15. Burada mühendis sektör tarafından anlatıyorum çocuk parkı olmuş burası eski Technopat nerede ey milleti sürekli banlayıp küstürenler. O bancılar gitmiş ama eski kullanıcılarda gitti. Konuyu bitiriyorum yazacağımı yazdım birileri bir şey sorar beton, demir vb. cevap veririm dedim ama hey heeeey herkes geriden geliyor. 40 yıllık apartmanda oturup ömrünü bitirip sonra evim dökülüyor çıkmıyorum evden yıkılsa da yıkılsın diyenleri bana ev yap diyenleri eleştiriyorum bunlar neyin kafası arkadaş herkes mi ebucehil olur. Telefon alırsın ömrü biter, PC alırsın biter, Mobilyanın da ömrü vardır restore etsen bile kurtaramıyorsun bir yere kadar.

40 yıllık apartmanda oturup ömrünü bitirip sonra evim dökülüyor çıkmıyorum evden yıkılsa da yıkılsın diyenleri bana ev yap diyenleri eleştiriyorum bunlar neyin kafası arkadaş herkes mi ebucehil olur. Telefon alırsın ömrü biter, PC alırsın biter, Mobilyanın da ömrü vardır restore etsen bile kurtaramıyorsun bir yere kadar. Ben burada zamanında Hackintosh kuruyordum daha sen elmada vitamin değildin. Hesabım hatırlamadım yeni açtım gelmiş devrecilik yapıyor. :D Çocuk parkı olmuş burası. Emlak sektöründe bilirkişiyim sorana cevaplarım dedim ama millet bu zekada işte.

Dayı diye konuşan keko veledin tekisin gelmiş burada virgül diyorsun. Ne virgülü sen olayı bu kadar anlamayacak kadar ağır cahilsen yapacak bir şey yok. Beni ipleyen yok mu? :D tanımadığı adama ne diyor bak. Demiyor ki bu kadar yazmış bu adam ne anlatıyor bir şey öğreneyim? işte ülkenin cehaleti bu. Sektördeyim diyelim ve burası sosyal yani tartışma platformu hadi beleşçi çocuk git başka yerde oyna belli ki bu yazılan tanıma uyan karaktersin o yüzden zoruna gittikçe gidiyor.

Yaşlar 10-15. Burada mühendis sektör tarafından anlatıyorum çocuk parkı olmuş burası eski Technopat nerede ey milleti sürekli banlayıp küstürenler. O bancılar gitmiş ama eski kullanıcılarda gitti. Konuyu bitiriyorum yazacağımı yazdım birileri bir şey sorar beton, demir vb. cevap veririm dedim ama hey heeeey herkes geriden geliyor. 40 yıllık apartmanda oturup ömrünü bitirip sonra evim dökülüyor çıkmıyorum evden yıkılsa da yıkılsın diyenleri bana ev yap diyenleri eleştiriyorum bunlar neyin kafası arkadaş herkes mi ebucehil olur. Telefon alırsın ömrü biter, PC alırsın biter, Mobilyanın da ömrü vardır restore etsen bile kurtaramıyorsun bir yere kadar.
Tamam düşüncelerin kendine sakla millete de hakaret etme 🤣🤣
Hadi konuyu raporla kapansın bu hayalî düşünce saçmalığın son bulsun.

Tamam düşüncelerin kendine sakla millete de hakaret etme 🤣🤣
Hadi konuyu raporla kapansın bu hayalî düşünce saçmalığın son bulsun.
Ömrü bitmiş dibini sıyırdığın 40 yıllık döküntü apartmanda kalıp sonra enkaz altında kaldım beni kurtarın herkes seferber olsun bana yeni ev alın diye ağlayanlara iyi acıtıyor. Çoluk çocuk her yere gülme emojisi atıp alakasız çarpıtma cümleleri yazıyor. Yazık bu nesil çok kötü. :D

40 yıllık apartmanda oturup ömrünü bitirip sonra evim dökülüyor çıkmıyorum evden yıkılsa da yıkılsın diyenleri bana ev yap diyenleri eleştiriyorum bunlar neyin kafası arkadaş herkes mi ebucehil olur. Telefon alırsın ömrü biter, PC alırsın biter, mobilyanın da ömrü vardır restore etsen bile kurtaramıyorsun bir yere kadar. ben burada zamanında Hackintosh kuruyordum daha sen elmada vitamin değildin. Hesabım hatırlamadım yeni açtım gelmiş devrecilik yapıyor. :D çocuk parkı olmuş burası. Emlak sektöründebilirkişiyim sorana cevaplarım dedim ama millet bu zekada işte.

Bak adam sana soru soruyor sen hakaretle cevap veriyorsun sorunun ne anlat?

40 yıllık apartmanda oturup ömrünü bitirip sonra evim dökülüyor çıkmıyorum evden yıkılsa da yıkılsın diyenleri bana ev yap diyenleri eleştiriyorum bunlar neyin kafası arkadaş herkes mi ebucehil olur. Telefon alırsın ömrü biter, PC alırsın biter, mobilyanın da ömrü vardır restore etsen bile kurtaramıyorsun bir yere kadar. ben burada zamanında Hackintosh kuruyordum daha sen elmada vitamin değildin. Hesabım hatırlamadım yeni açtım gelmiş devrecilik yapıyor. :D çocuk parkı olmuş burası. Emlak sektöründebilirkişiyim sorana cevaplarım dedim ama millet bu zekada işte.

Yarın gel akıl hocası olarak işe başla.

Yarın gel akıl hocası olarak işe başla.
Mühendis olarak işimdeyim zaten akıl hocası olmaya gerek yok şimdi git parkta oyna burayı sal. ;) 40 yıllık döküntü binanın dibini sıyıran pintiler ağlıyor hey yavrum hey. Sonra niye böyle oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı