Selam arkadaşlar, ilk defa Dexter izleyecegim. Türkçe dublaj izlenir mi izlenirse hangi ücretsiz siteden izlemeliyim? Geçen bir yoruma denk gelmiştim. Türkçe dublajla filmin tadı kalmıyor diye. Siz ne düşünüyorsunuz.
Selam arkadaşlar, ilk defa Dexter izleyecegim. Türkçe dublaj izlenir mi izlenirse hangi ücretsiz siteden izlemeliyim? Geçen bir yoruma denk gelmiştim. Türkçe dublajla filmin tadı kalmıyor diye. Siz ne düşünüyorsunuz.
Karakterlerin orijinal sesi diziye daha iyi bir hava katıyor bence, alt yazıyla izlemelisin.Selam arkadaşlar, ilk defa Dexter izleyecegim. Türkçe dublaj izlenir mi izlenirse hangi ücretsiz siteden izlemeliyim? Geçen bir yoruma denk gelmiştim. Türkçe dublajla filmin tadı kalmıyor diye. Siz ne düşünüyorsunuz.
Hocam orijinalini izlerken bir de Türkçe dublajlı haline bakayım demiştim. Gerçekten şok geçirmiştim yani o kadar farklı ki gerçek ses ile dublaj sesi. Hiç tavsiye etmiyorum. Aynı şey Breaking Bad içinde geçerli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.