DGS sınavına nasıl çalışılmalı?

okncyrn

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar.
DGS sınavı için matematik çalışacağım ancak yardımlarınıza ihtiyacım var.
-Matematikte neredeyse sıfır gibiyim, 50 Matematik DGS sorusunda 10 net ancak çıkartabilirim.
Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2 kitabını Ekim ayı içerisinde bitirmeyi düşünüyorum, sizce doğru bir hareket mi?
Kasım ayı ve sonrasındaki süreçte konu anlatımlı bir kitap almayı düşünüyorum, tavsiyeniz nedir?
Tavsiye sonucu araştırarak alacağım konu anlatımlı kitabın konusu bittikten sonra akabinde mutlaka sorular olacaktır ancak bir de konuyu pekiştirmek adına soru bankası olarak tavsiyeniz nedir?
Ayrıca detaylı bilgisi olan var ise, özelden de kendisi ile konuşmak isterim. Teşekkür ediyorum <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bilmeyen birisi bile YT üzerinden DGS çıkabilecek soru tarzlarına baksa 11-12 soru garanti yapar. Kalan kısım ise Problemler...
Problemler kısmını ise sağlam bir kaynak eşliğinde yalayıp yutarsan sorun kalmaz fakat problemler için sağlam kaynak bilgim yok maalesef.

Merhaba arkadaşlar.
DGS sınavı için matematik çalışacağım ancak yardımlarınıza ihtiyacım var.
-Matematikte neredeyse sıfır gibiyim, 50 Matematik DGS sorusunda 10 net ancak çıkartabilirim.
Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2 kitabını Ekim ayı içerisinde bitirmeyi düşünüyorum, sizce doğru bir hareket mi?
Kasım ayı ve sonrasındaki süreçte konu anlatımlı bir kitap almayı düşünüyorum, tavsiyeniz nedir?
Tavsiye sonucu araştırarak alacağım konu anlatımlı kitabın konusu bittikten sonra akabinde mutlaka sorular olacaktır ancak bir de konuyu pekiştirmek adına soru bankası olarak tavsiyeniz nedir?
Ayrıca detaylı bilgisi olan var ise, özelden de kendisi ile konuşmak isterim. Teşekkür ediyorum <3
Tavsiyem Youtube üzerinden konu anlatımları ve püf noktalara iyi çalışıp işin temelini anlayın.Dahası bol bol soru örnekleri çözüp kendinizi geliştirin

Teşekkür ederim cevabın için 🙏
Bu sene ben girdim işte, 1 ay ya çalıştım ya çalışmadım 21 net yaptım. İnan bana 10 netini son hafta ''DGS çıkabilecek soru tipleri'' tarzı videolar ile yaptım. Bu sene çalışıp daha iyisini yaparım. Tamamen TYT Matematik ile aynı bir sınav ve büyük oranla problemler üzerine kurulu.
Tek kötü yanı ise kontenjanları az.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı