Bence yaşı olmaz sevdiğiniz ve beğendiğiniz bölümü okumakta fayda var hangi bölüm istiyorsunuz? Ve DGS'de derece yapmak zor mu? 20-25 matematik 25-30 Türkçe çok mu zor?
Olsun canınızı sıkmayın bende 2 yıllık okul bitirdim DGS sınavına bu sene girdim 3. sınıftan başlattılar. Bölümü istemediğime geçen gün karar verip tekrar YKS çalışmaya başladım.
4 Yıllık yazacağım 27 yaşında bitecek en erken.
Ders programı yoktu benim sabah işe gider 2 de eve gelir akşama kadar çalışırdım çalışabildiğim kadar. Siz de öyle yapın zorlayın kendinizi gidene kadar. Benim matematik dört işlemden ibaretti, piyasadaki tüm basit kitapları çözümce zaten 25-30 bandına çıktım. Seviye arttıra arttıra ilerledim sonra. Matematiğin ilacı, Antrenmanlarla Matematik, birey a matematik ten başlayın zamanla arttırın seviyeyi.
Hocam bende TYT de 750 bin yaptım elektronik teknolojisi gibi 2 yıllıklar istiyordum gelmedi bu sene eğer 2-3 net fazla yapsaydım 2 yıllığa yerleşirdim ben EA çıkışlıyım AYT fenim resmen 0 TYT fen çalışıyorum bu sene bitincede TYT mata geçeceğim 60 net yapıp 2 yıllık elektronik teknolojisi okuyacağım EEM'e geçmek istiyorum DGS'den 320 puan yapmak istiyorum deyince bana sen YKS de 700k yapmışsın 390 puandan 320 puanmı yapacaksın? Diyorlar ki bu en minimalist olan hedefim DGS sayısal için daha fazlasınıda yapmak istiyorum aslında YKS'ye girsem Nişantaşı Üniversitesi'ni anca tutturucam oradan mezun olsam A101 kasiyeri olurum en iyimser ihtimalle kendimi geliştiririm ama yetmez iyi yerlerde okuyan adamların elide armut toplamıyor maalesef onlarda kendini geliştiriyor.