Diablo 3 Dijital Versiyon

pRime.

Hectopat
Katılım
12 Mayıs 2012
Mesajlar
19
Evet arkadaşlar başlıktaki gibi...Ben Diablo 3 Dijital versiyon'undan aldım. Şuanda oyun yükleniyor...ama bazı arkadaşlarımdan şöyle yorumlar aldım;

-Hiç alma olmuyor.

-Bir sorun çıkıyor.

-key istiyor.

Gibi şeyler duydum dogrumudur oyunu aldım. Ama çalışırmı ? Yada ne yapmam gerekir....

Not : Sorumu en kısa sürede cevaplarsanız sevinirim.
 
Nereden aldığına göre değişir, yurtdışındaki ve özellikle Rusya'daki bazı key satıcıları Authorized Reseller yani yetkili satıcı olmadıkları halde el altından edindikleri key'leri satıyorlar ve Blizzard teknik desteği ile (Genelde İngiltere) telefonda uzun süre münakaşa etmek zorunda kalabiliyorsun. Blizzard biz bu adamları tanımıyoruz derse ve kestirip atarsa işler sarpa sarıyor. İngilizcesi zayıf bazı arkadaşlar için Skype üzerinden İngiltere'deki Blizzard teknik destek elemanlarıyla konuşarak bir kısmını hallettim ama bu işlem oldukça yorucu ve garantisi yok. O yüzden yineliyorum, nereden aldığın önemli... Düzgün bir yerse sorun çıkmaz ama değilse çıkar.
 
Öyle bir şey yok. Orijinal oyun aldın mı bozulma olmaz ve teknik destek her zaman sorularına cevap verir. Arkadaşların bilmeden yorum yapmışlar. Ben kutulu oyunumu daha bugün Battle.net üzerinden etkinleştirdim ve mis gibi de oynadım.
 
Arkadaşlar merhaba. Ben de oyunu alamadım kutulu çok istedim ama gelmedi 2. seri ne zaman gelcek belli değil. Ben de dijital versiyon alıcam ve birkaç sorum olucak:

1) Ben aldım diyelim. Aldıktan sonra hemen oyunu indirip oyunu dijital aldığım accountumla oyuna girip full şekilde oynayabilirim dimi? 13 LEVEL değil :D

2) Aldıktan sonra bana accountumun kayıtlı olduğu e-postaya game key mi gelecek yoksa zaten ben kredi kartımla aldığımın kaydı sitede olduğundan kanıt gerekmedinden aktifleşecekmi anında?

3) Eğer paramı alıpta aktifleşmesse ne yapıcam?

4)Benn kutulu alınca guest pass gelecek. Benim guest passlerim olmucakmı digital alınca?

Soruları cevaplayan arkadasa şimdiden teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı