Diablo 4 42$'a değer mi?

Yoscen

Decapat
Herkese iyi Sosyaller. Diablo 4 şu anda Steam de 42$ a düşmüş sizce alınır mı? Beni gerçekten eğlendirecek saracaksa parasında değilim. 1 tane oyun alır 100 saat oynarım önemli değil.

40 dolar değil 10 dolar bile etmez. Edeceği 5-8 dolar arası, yıllar boyunca böyle kötü Diablo oyunu görmedim.

Siz ne önerirsiniz peki hocam? Aslında Baldur's Gate 3 alacaktım ama sıra tabanlı bana göre değil ve çok karışık geldi.

Bana göre oyun satın almak tamamen saçma. En son BattleBit Remastered aldım oda Online bir oyun olduğu için onun dışında hep korsan oynuyorum. Forumda 800 TL üstü oyunlara korsan tavsiye etmek ve destek vermek geçerli olduğu için sana da açık açık korsan öneriyorum. Bu arada 1 kere bile virüs yemedim doğru siteyi kullan, arkada Kaspersky olsun yeterli.

Baldur's Gate 3'ü 60 dolar gördüm bu oyunu satın alanlara şaşıp kalıyorum.

Herkese iyi Sosyaller. Diablo 4 şu anda Steam de 42$ a düşmüş sizce alınır mı? Beni gerçekten eğlendirecek saracaksa parasında değilim. 1 tane oyun alır 100 saat oynarım önemli değil.
Ne tür oyunlar sevdiğinize göre değişir. Diablo bir aksiyon-rol yapma hack and slash oyunudur ve yüzlerce saat gömebilirsiniz.Oyunda15-20 saat bir hikaye var ve belirli sınıflar ile çeşitli özelliklere göre bossları canavalarları nasıl daha keyifli ve zevkli kesebilirim diye sürekli özelliklerinizi,sınıfınızı değiştirerek ve geliştirerek oynuyorsunuz. Ha hikaye 15-20 saat dediğime bakmayın asıl oyun hikayeyi bitirdikten sonra başlıyor.Bu dediklerimin daha detaylısını youtube üzerinden fazlasıyla öğrenebilirsiniz çünkü çok fazla detay barındıran bir oyun.
Kişisel fikrimi soracak olursanız Baldurs gate 3 hayatımda oynadığım en iyi oyun olabilir.Eğer sıra tabanları oyunlara ufacık bile bir ilginiz varsa oynamanızı tavsiye ederim.
Ha şunuda eklemem gerek ki diablo ve herhangi bir blizzard oyununu istesen bile korsan oynayamazsın çünkü bu oyunlar hikaye modunda bile online bağlantı gerektiriyor.

Kesinlikle değmez. Diablo IV tüm oyunculuk hayatım boyunca yaşamış olduğum herhalde en büyük hayalkırıklıklarındandır... Kötü oyun, kötü yönetim, hayalkırıklığı... Eğer illa bu türde bir oyun oynamak istiyorsanız, serinin eski oyunu olan Diablo II'yi öneririm. Modern sistemlerle entegre hale getirilmiş olan Resurrected versiyonu keyifli bir oyun deneyimi de sunmakta. Hem bütçenizi Diablo IV kadar sarsmaz, hem de keyif alırsınız. Ha Diablo haricinde kalan en mantıklı alternatif ise Path of Exile. Bunun haricinde kütüphanenizde yoksa eğer yine bir nebze daha ucuz olduğunu tahmin ettiğim (Fiyatta emin değilim) Baldur's Gate III'e de mutlaka göz gezdirmenizi öneririm.

28 Mart'ta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı