Çözüldü Diablo 4 deneme sürümü hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

batur1121

Hectopat
Daha fazla  
Diablo 4 indirdim Game Pass'dan ancak oyunu 25. seviyeye geldiğimde deneme sürümü hatası verdi ayarlara baktım gözüme satın al yazısı çıkınca biraz araştırdım ve yamadan kaynaklıymış ancak sorun çözüldüğünü belirtmişler ama sorun hala devam ediyor.
Şu an dosya kontrolu yapıyorum belki sorunu çözer diye ancak umudum pek yok.
Nasıl çözebilirim yaşayıp sorunu çözen var mı?
Bu arada Battle.net desteğini de bulamadım :D

Çözüm
Bu arada sorunu çözdüm.
Şöyle, alınan Xbox hesapları banlı olduğu için blizzarda girmiyorve blizzarda girmediği için de oyun otomatik deneme açılıyor.
Game Pass ile Diablo IV oynayabilirsin ama yeni sınıf Ruhdoğumlu oynuyorsan o ek pakete dahil olduğu için free trial seviye sınırı 25. Devamını oynamak için ek paketi / karakteri artık her ne ise satın alman gerekiyor. Bu hariç diğer tüm sınıfları istediğin kadar oynayabilirsin ama.

1732801157236.png

Game Pass ile Diablo IV oynayabilirsin ama yeni sınıf ruhdoğumlu oynuyorsan o ek pakete dahil olduğu için free trial seviye sınırı 25. devamını oynamak için ek paketi / karakteri artık her ne ise satın alman gerekiyor. Bu hariç diğer tüm sınıfları istediğin kadar oynayabilirsin ama.

Eki Görüntüle 2362064

Ruhdoğumlu oynamıyorum ki büyücü oynuyorum.
Ayrıca bir şey fark ettim Battle.net ile bağlandı sorunsuz vs ama Battle.net'in Xbox kısmında Game Pass'ı görmemiş? Denedim biraz aldığım hesabın girmeye çalıştım Game Pass'ı olmadı
Sanırım Battle.net görmüyor Game Pass'ı.
Not: Game Pass Microsoft hesabına alınmış Xbox hesabına kendi hesabımı girdim ayrıca gamepass bende gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    45,6 KB · Görüntüleme: 56
Game Pass ile Diablo IV oynayabilirsin ama yeni sınıf Ruhdoğumlu oynuyorsan o ek pakete dahil olduğu için free trial seviye sınırı 25. Devamını oynamak için ek paketi / karakteri artık her ne ise satın alman gerekiyor. Bu hariç diğer tüm sınıfları istediğin kadar oynayabilirsin ama.

Eki Görüntüle 2362064

Bu bilgiye nereden ulaştın halen daha var mı acaba bu sınır

Bu arada sorunu çözdüm.
Şöyle, alınan Xbox hesapları banlı olduğu için blizzarda girmiyorve blizzarda girmediği için de oyun otomatik deneme açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı