Diablo 4 en ucuz nereden alınır?

pixeliko

Hectopat
Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha önceki Diablo oyunlarını oynamamış biri olarak, Diablo 4'ü heyecanla bekliyorum. Ancak fiyatı malum, almak istiyorum ancak 1200 lira takdir edersiniz ki çok çok çok pahalı. Daha ucuza alabileceğim herhangi bir harici key veren site var mıdır veya başka ucuza alma yöntemi, onu soracaktım. Hem ileride Game Pass'e gelir mi diye düşünüyorum bir yandan öyle bir şey de var.

Şu anda en ucuz fiyat Türkiye'de. Ayrıca güvenli ve bilinen bir site daha ucuz bir fiyata şu anlık satmıyor. Gamepass için anca büyük bir indirim gelmesi gerek oyuna.

hocam cok pğahalı ya battle net üzerinden en ucuzu 1150 standart sürümü diğer yerlerde pahalı
Hayatım boyunca yapmadığım bir şeyi yaptım ve sosyal medyadan çekilişlere katılmaya başladım. Twitter'da falan bunca senedir 10 tane tweet anca rt'lemişimdir, şu son 2-3 günde kaç katına çıktı :D. Çıkmayacak ama olsun, deneyelim. Yarın belli olacak 5-6 tane çekiliş var bir ümit onlardan denk gelirse baya iyi olur.

Hayatım boyunca yapmadığım bir şeyi yaptım ve sosyal medyadan çekilişlere katılmaya başladım. Twitter'da falan bunca senedir 10 tane tweet anca rt'lemişimdir, şu son 2-3 günde kaç katına çıktı :D. Çıkmayacak ama olsun, deneyelim. Yarın belli olacak 5-6 tane çekiliş var bir ümit onlardan denk gelirse baya iyi olur.
aynı durumdayız

Geri
Yukarı