Diablo 4 iade edilmeli mi?

Oyun tarzı ve seriye ilk girişim olacak Diablo 4 önceden almıstım 1 saat oynadım güzeldi ama dediğim gibi 1300TL edecek bir oyun degil Metin2 oynarım daha iyi gibi

Ayrıca oyunun genel yorumlarında da beğeni oranının ne kadar düşük olduğu ortada evet herkesin ne düşündüğü değil sizin ne düşündüğünüz önemli ama %55 beğeni oranı baya düşük. Ve gördüğüm kadarıyla Diablo 4, insanlarda Baldur's Gate'in uyandırdığı heyecanı uyandıramamış ve satışları daha yavaş ilerliyor. 12 günde daha toplam inceleme sayısı 4000'
n altında ve onlar da muhtemelen zaten oyunu çıkar çıkmaz almayı bekleyen Diablo bağımlıları Onların yorumlarına göre bile beğeni oranı %55'te kalmış kısacası.

Aslında iki oyun türü içinde önceden bir deneyimim olmadı hangisi hoşuma gider bilmiyorum

Aslında iki oyun türü içinde önceden bir deneyimim olmadı hangisi hoşuma gider bilmiyorum

Hocam ikisi de kütüphanenizde var şu anda 2 saatin altında kalmak kaydıyla oynayıp karar verin.

Ben de mesela Baldur's Gate tarzı sıra tabanlı oyun oynamadım ve hatta konu açtım iade edeyim mi diye. Sonunda iade etmedim ve daha çok oynayınca daha çok beğenmeye başladım açıkçası.

Diablo 4 iade etmeyecek gibiyim ya oyunu izledikce hoşuma gitmeye başladi kalsın ikisini de oynarız sıkılasıya yolu var.

Peki karar sizin.

Ben almadım zaten sadece deneme için kurdum ama birkaç sene sonra belki ciddi bir indirime vs girerse alır denerim şu anda o paraya daha çok ilgimi çeken ve daha fazla sayıda oyun almayı kendi bütçem açısından daha mantıklı buluyorum, o kadar ettiğini düşünmüyorum. Nasılsa ileride birçok oyunu alamayacağız şimdiden daha mantıklı oyunlara bütçemi ayırmam lazım

Aşırı kararsız bir insanım o yüzden her konuda ne olursa olsun çok düşünüyorum ve karar veremiyorum sanada çok teşekkür ederim yardımcı oldun

Hesapta eksik yok gibi kanka ya Baldur's Gate 3 ve Diablo 4 harici ne alınabilir?

Aşırı kararsız bir insanım o yüzden her konuda ne olursa olsun çok düşünüyorum ve karar veremiyorum sanada çok teşekkür ederim yardımcı oldun
Hocam kararsız olacak bir şey yok bu konuda oyunu beğendiyseniz oynayın, ama benim gibi bu bütçeyle başka oyunlar alayım zamlardan önce derseniz iade edin diğer oyunları alın. Zaten Diablo'yu zamlardan sonra da ufak bir zararla da olsa tekrar alabileceksiniz ama düşündüğünüz başka oyunlar varsa onları ileride hiç alamayabilirsiniz.

Hesabı attım küçük oyunlar dışında kesin almam gereken oyun yok o yüzden bu iki oyuna taktım.

Maşallah hocam baya dolu kütüphaneniz ama şunlara da bakabilirsiniz.

Alan Wake II (Epic Games'te var şu anda sadece), Ceyberpunk Phantom Liberty, NiER Automata, Divinity Original Sin (1 ve 2), A Way Out, Death Stranding, Stranded Alien Down, The Elder Scrolls V, Far Cry 3 ve 5, Control Ultimate.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…