Arkadaşlar Steam TL desteğini çekmeden önce eksik parçaları tamamlıyorum. Diablo 4 ve Baldur's Gate 3 aldım.
Ama ikisi de saatlerce oynanacak oyunlar, ikisi de kalsın mı yoksa Diablo 4 iade edeyim mi?
Eğer ikisi arasında seçim yapacaksan Diablo 4 iade et o fiyata sepetine birçok güzel oyun koyarsın.
Arkadaşlar Steam TL desteğini çekmeden önce eksik parçaları tamamlıyorum. Diablo 4 ve Baldur's Gate 3 aldım.
Ama ikisi de saatlerce oynanacak oyunlar, ikisi de kalsın mı yoksa Diablo 4 iade edeyim mi?
Şimdi ben iki oyunuda aldım yani zaten bu oyunlar için biriktirdiğim para vardı.
İkisi de oturup saatlerce gömülmelik oyunlar yani birinden birini elimde tutup digerini iade etmek istiyorum bunun Diablo 4 olma nedeni biraz tuzlu ve Diablo'ya 1300 TL verip 30-40 saat oynayıp birakirsam içimde rahat etmez sanirim ana hikaye bittikten sonra end Game bölümü açılıyor orada kasılabildiğimiz kadar kasılıyoruz.
Hocam yukarıda uzun uzun anlattım. Hangisini iade etmeliyim diye soruyorsanız tabii ki Diablo. Çünkü ileride de indirim dönemlerinde benzer bir fiyattan tekrar alabilirsiniz. O parayla ileride yaşayacağı 2-3 kat artış sebebiyle almanızın çok zor olacağı oyunları almanız mantıklı olan. Olay sadece kaç saat oynayacağınız değil. Bence biraz yanlış bir yerden bakıyorsunuz şu anda Dolar'a geçmeden önce bakmanız gereken açı ekonomik açıdan olmalı.
Hesabımda çoğu a kalite oyun var sana şöyle sorayım Diablo'ya 1300 TL değer mi ve iade etmek mantıklı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.