Ghost 0f Sparta Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #1 CoD 3 ve Diablo 4 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2023
V Virtudex Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 896 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #3 Ghost 0f Sparta dedi: CoD 3 ve Diablo 4 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... İkisi de farkli türden oyunlar size en çok hangisi hitap ediyorsa onu alın. Bence CoD MW 23.
Ghost 0f Sparta dedi: CoD 3 ve Diablo 4 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... İkisi de farkli türden oyunlar size en çok hangisi hitap ediyorsa onu alın. Bence CoD MW 23.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #4 Yeni çıkacak CoD'dan bahsediyorsunuz sanırım. Online oynamayacaksanız almayın. Hangi türü daha çok sevdiğinize bağlı biraz da.
Yeni çıkacak CoD'dan bahsediyorsunuz sanırım. Online oynamayacaksanız almayın. Hangi türü daha çok sevdiğinize bağlı biraz da.
Ghost 0f Sparta Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #5 bilmemem dedi: Yeni çıkacak CoD'dan bahsediyorsunuz sanırım. Online oynamayacaksanız almayın. Hangi türü daha çok sevdiğinize bağlı biraz da. Genişletmek için tıkla... Evet Online oynayacagım.
bilmemem dedi: Yeni çıkacak CoD'dan bahsediyorsunuz sanırım. Online oynamayacaksanız almayın. Hangi türü daha çok sevdiğinize bağlı biraz da. Genişletmek için tıkla... Evet Online oynayacagım.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #6 Ghost 0f Sparta dedi: Evet Online oynayacagım. Genişletmek için tıkla... O zaman hangisi size daha çok hitap ediyorsa onu alın. Ben hiç Online oynamadım Call of Duty de o yüzden bilmiyorum.
Ghost 0f Sparta dedi: Evet Online oynayacagım. Genişletmek için tıkla... O zaman hangisi size daha çok hitap ediyorsa onu alın. Ben hiç Online oynamadım Call of Duty de o yüzden bilmiyorum.