Diablo 4 oyun arkadaşı

Verdiğiniz güzel bilgiler için sağolun dostlar.

O zaman biraz daha beklenebilir gibi madem 6 hazirana kadar doğru dürüst oynayamayacağız şimdiden almanın çokta bir anlamı da yok gibi görünüyor. Eğer 6 haziranı beklemek zorunda kalmasaydık hemen standart sürümü alacaktım.

Peki 6 haziranda veya haftaya olurda alırsak ve açık betaya girersek orada nasıl denk gelebiliriz?
 
Büyücü 25, Barbar'ı da 20 yaptım. Baya eğlendim açıkcası. POE oynamıştım biraz, yabancılık çekmedim. Yarın 19:00 da bitiyor erken erişim. 24 Mart'da tekrar gelecek.
kapalı betadaki karakterler açık betaya aktarılacak mı peki? tam sürümde herşey sıfırlanacak onu biliyorum ama açık beta nasıl olacak?
 
kapalı betadaki karakterler açık betaya aktarılacak mı peki? tam sürümde herşey sıfırlanacak onu biliyorum ama açık beta nasıl olacak?
The level cap for both of these weekend tests is Level 25 and progress will carry over between beta weekends. This means if you create a Barbarian and level up to Level 15 during the Early Access weekend, you’ll be able to jump into the Open Beta next weekend and continue your progress from that level.
Böyle bir yazı buldum sitesinde, dediğine göre erken erişimde yaptığımız karakterler açık beta da silinmeyecekmiş yani 15 levele kadar geldiğiniz karakterden devam edebilecekmişiz.

Yazının devamında açık beta bitiminde karakterler ve ilerleyişimiz silinecektir diye devam ediyor.
 
Kimi kandırıyorsun dedim kendi kendime game pass e kim bilir ne zaman gelecek belli bile değil dedim. Gittim aldım (standart sürüm) oynadım ağzıma çok tatlı bal sürdü blizzard. Daha d3 e girmem. Poe ye de girmem. Erken sürümde alıp 5 saat baktığım wolcene bakarım herhalde d4 çıkana kadar. Last epoch da 600 saatim var yeter o oyuna, üstelik optimizasyonu amd ekran kartları için berbat yakacak kartımı diye korka korka oynadım...

6 hazirana kadar bu bal acılaşmaz diye umuyorum. Ertelemeyin d4 ü. Birde itemlere hesap bağlantılı özelliği gelsin. (Gerçi bunu yazdık blizzard a) yoksa gerçek para ile başka sitelerde satışı olur diye.
 
Dostlar ben betadayım, yeni başladım. Beni arkadaş olarak ekleyinde neşemizi bulalım bi yol gösterin :)
Sorcerer olarak başladım, World tier 2 Veteran da oynuyorum.
Nickim Ruvec (Horus#24662)
 
Son düzenleme:
Ben de Diablo daha önce hiç oynamamış birisi olarak, betada oynama fırsatım oldu ve beğendim açıkçası. Oyunu da Mayıs sonu gibi muhtemelen almayı planlıyorum. Necromancer sınıfıyla ilerleyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bugün saat 19:00 da erken erişim olacak Diablo 4 ve hafta sonu devam edecek. Ben hiç daha önce Diablo serilerinden oynamadım ancak oyunu izlediğim kadarıyla beğendim ve aldım. Oynayacak varsa beraber dalabiliriz. :)

Benim Discord'um var, Ultimate Edition satın aldım. İsteyen bana özelden yazsın. Boss, etkinlik vs beraber hareket edebiliriz. Bu arada yaşın kaçtı?
 
Benim Discord'um var, Ultimate Edition satın aldım. İsteyen bana özelden yazsın. Boss, etkinlik vs beraber hareket edebiliriz. Bu arada yaşın kaçtı?
Yaş 34. Haberleri takip ediyorum. Hala class konusunda kararsızım ama. Druid hariç hepsini oynadım 25 levele kadar. En çok Rogue hoşuma gitti. Biraz zor geldi tabii büyücü ve Necroya göre.
 
Selamlar, ufak bir sorum var umarım cevabını bulabilirim :)

Fx 8350 İşlemci - 16 GB DDR3 RAM - GTX 1650 Ekran kartı ile betayı oynadım. Betada orta ayarlarda 1920*1080 çözünürlükte 50 FPS ile gayet güzel oynadım. Ekran kartı hem işlemcisinde hem belleğinde %99 olarak oynattı hep oyunu. İşlemci ise %25 falan takılıyordu.

Şimdi sorum şu. Ben Diablo 4 için yalnızca ekran kartının dar boğaz yaptığını düşünerek rx 6700 xt ekran kartı aldım. Bir de oyundan keyif alabilmek için 1440p monitor aldım. Sizce full ayarlarda 100 üzeri FPS alabilir miyim?

Ekran kartının Diablo 4 testlerine bakınca 140 150 fps rahat alıyorlar. İşlemcim kötü olduğu için %40 dar boğaz ön görüyor benchmark siteleri. 100 FPS falan alsam benim işimi görür.

4 oyunda bu testi yaptım. CPU az kullanan GPU'yu tavan yapan oyunlarda ekran kartını değiştirince aldığım FPS 3 katına çıktı. GPU ve işlemciyi dengeli kullanan oyunlarda %50 %50 gibi. Çok FPS artışı alamadım. Diablo 4 de ilk söylediğim gibi CPU'yu az GPU'yu tavan yaptırdığı için bence 100 üzeri FPS alırım gibi. Ama tabi oyun yok test edemiyorum :)

Acaba işlemci anakart ram bunları da güncellesem mi? Yoksa bu sistemle oynayabilir miyim?
 
Benim sistem bile Beta'da 2k çözünürlükte akamadı. Ben ayarları düşürmüştüm açıkçası. Hatta Nvidia tarafında 3080 yada 3060 kartların bozulduğunu iddia edenler var. Oyun çıktığında bence performans betadan daha iyi olur.

Ayrıca monitörünü 2K'ya yükseltmen iyi olmuş. Zaten 2K'da işlemciye 1080P kadar yük binmiyor. Durumun varsa güncelleyebilirsin.
 

Geri
Yukarı