Diablo IV "Glyph" nasıl kullanılır?

Yer
Mother Adana
Daha fazla  
Türkçe olarak Oymalar diye geçiyor. Görselde solda bulduğum Glyphler var. Bunları tablonun ortasındaki boşluğa götürmem gerekiyor sanırım. Fakat tepki vermiyor. Bu sistem nasıl kullanılır?

Dosya Ekleri

• 20240530172908_1.jpg
    410,7 KB · Görüntüleme: 116
Hocam bunu bir yol gibi düşün bir tarafı seçip öyle gitmen lazım Build yapıyorsun yani. Level atladıkça birer birer gelir. Oynayacağın Build'e göre dizersin kafadan yaparsın ama efektif olur mu bilemem normalde hazır Build'ler var sitelerde onlardan bakarak yapıyorlar. Ya da çok deneyimli oyuncular kendileri deneyerek test ederek falan yapıyorlar.
Diablo 4 Custom Build burada sitede üstte paragon kısmı var oraya tıklarsan.

Sana listede gösteriyor amaç iyi glyphleri dizebilmek.

Yani bu üstte adam sıra ile gitmiş.

Bu üstteki glypleri artık hangi karakter ve class kullanıyorsan ona göre her class ın farklı olur. Sende böyle yol gibi yapıp diziyorsun. Umarım anlatabilmişimdir. Bu üstteki sarıları yerleştirebilmek için belli bir gereksinim var onu karşılayınca açılıyor slot ve yerleştiriliyor.

Bu üstteki sarıları yerleştirebilmek için belli bir gereksinim var onu karşılayınca açılıyor slot ve yerleştiriliyor.
O gereksinimi henüz karşılamadım veya karşılayamadım. İşte nasıl karşılarım onu bilmiyorum. Benim görselde 10 adet Glyph var fakat yerleşeceği slotlar görünmüyor boşluk.

Glyphler de siz oynadıkça düşüyor. Zorluk seviyesi artınca Max level da başlıyor. Rastgele şans ile düşüyordu galiba.

Sonra her level atlamada 1'er 1'er adım adım ilerleyecek.

Glyphler de siz oynadıkça düşüyor. Zorluk seviyesi artınca Max level da başlıyor. Rastgele şans ile düşüyordu galiba.

Sonra her level atlamada 1'er 1'er adım adım ilerleyecek.
Yok hocam zindanlarda düşüyor. Fakat benim sorunum şu, ekranda Glyphleri yerleşireceğim slot tablosu yok. Diğer yukarıya giden tablolar da yok.

Dediğiniz gibi bende bir şey eksik o eksikliği bulmaya çalışıyorum.

O tablolar galiba biri dolunca açılıyordu sen birinin en sonuna ulaşınca devamı geliyor.

Level kaçsın? Paragon ancak Full leveling bitince başlıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…