Daha fazla
O gereksinimi henüz karşılamadım veya karşılayamadım. İşte nasıl karşılarım onu bilmiyorum. Benim görselde 10 adet Glyph var fakat yerleşeceği slotlar görünmüyor boşluk.Bu üstteki sarıları yerleştirebilmek için belli bir gereksinim var onu karşılayınca açılıyor slot ve yerleştiriliyor.
Yok hocam zindanlarda düşüyor. Fakat benim sorunum şu, ekranda Glyphleri yerleşireceğim slot tablosu yok. Diğer yukarıya giden tablolar da yok.Glyphler de siz oynadıkça düşüyor. Zorluk seviyesi artınca Max level da başlıyor. Rastgele şans ile düşüyordu galiba.
Sonra her level atlamada 1'er 1'er adım adım ilerleyecek.
Yok hocam zindanlarda düşüyor. Fakat benim sorunum şu, ekranda glyphleri yerleşireceğim slot tablosu yok. Diğer yukarıya giden tablolar da yok.
Dediğiniz gibi bende bir şey eksik o eksikliği bulmaya çalışıyorum.
Yok hocam zindanlarda düşüyor. Fakat benim sorunum şu, ekranda glyphleri yerleşireceğim slot tablosu yok. Diğer yukarıya giden tablolar da yok.
Dediğiniz gibi bende bir şey eksik o eksikliği bulmaya çalışıyorum.
Level 53. Benim de aklima geldi tablonun en yukarisina gelince mi acaba dedim. En yukariya gelim öyle bir bakalım.O tablolar galiba biri dolunca açılıyordu sen birinin en sonuna ulaşınca devamı geliyor.
Level kaçsın? Paragon ancak Full leveling bitince başlıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.