Antipatikherif Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Klavyemi geldiğinde bilgisayara taktım fakat ne ışık yandı ne çalıştı. Çalışması adına driver kurmamız mı gerekiyor ve driverları nereden bulabilirim?
Klavyemi geldiğinde bilgisayara taktım fakat ne ışık yandı ne çalıştı. Çalışması adına driver kurmamız mı gerekiyor ve driverları nereden bulabilirim?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #2 Driver kurman gerekmiyor. Type-C girisi tam oturmamis olabilir.
Antipatikherif Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #3 Hocam tam oturturdum bir şey değişmedi. Fn + tarzı şeyler mi lazım İade etmeli miyim? Başka klavyenin yanında aç kapat tuşu varmı diye baktım bulamadım. Lütfen ilgilenir misiniz? longwayy dedi: Driver kurman gerekmiyor. Type-C girisi tam oturmamis olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 bilgisayardada denedim çalışmadı yardımcı olur musunuz Son düzenleme: 7 Ağustos 2023
Hocam tam oturturdum bir şey değişmedi. Fn + tarzı şeyler mi lazım İade etmeli miyim? Başka klavyenin yanında aç kapat tuşu varmı diye baktım bulamadım. Lütfen ilgilenir misiniz? longwayy dedi: Driver kurman gerekmiyor. Type-C girisi tam oturmamis olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 bilgisayardada denedim çalışmadı yardımcı olur musunuz
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #4 Antipatikherif dedi: Hocam tam oturturdum bir şey değişmedi. FN + tarzı şeyler mi lazım. İade etmeli miyim? Başka klavyenin yanında aç kapat tuşu var mı diye baktım bulamadım. Lütfen ilgilenir misiniz? Hocam 2 bilgisayardada denedim çalışmadı yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bozuk urun gelmis. Iade edin.
Antipatikherif dedi: Hocam tam oturturdum bir şey değişmedi. FN + tarzı şeyler mi lazım. İade etmeli miyim? Başka klavyenin yanında aç kapat tuşu var mı diye baktım bulamadım. Lütfen ilgilenir misiniz? Hocam 2 bilgisayardada denedim çalışmadı yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bozuk urun gelmis. Iade edin.
Antipatikherif Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #5 longwayy dedi: Bozuk urun gelmis. Iade edin. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye sapasağlam ayrıca kutusunu attım.
longwayy dedi: Bozuk urun gelmis. Iade edin. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye sapasağlam ayrıca kutusunu attım.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #6 Antipatikherif dedi: Hocam klavye sapasağlam ayrıca kutusunu attım. Genişletmek için tıkla... Kutusunu atmasaydiniz keske. Calismadigina gore ici sapasaglam degil belli ki.
Antipatikherif dedi: Hocam klavye sapasağlam ayrıca kutusunu attım. Genişletmek için tıkla... Kutusunu atmasaydiniz keske. Calismadigina gore ici sapasaglam degil belli ki.
Antipatikherif Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #7 longwayy dedi: Kutusunu atmasaydiniz keske. Calismadigina gore ici sapasaglam degil belli ki. Genişletmek için tıkla... Hocam ithal ürün olduğu için ayar gibi şeyler yapmam gerekiyor mu?
longwayy dedi: Kutusunu atmasaydiniz keske. Calismadigina gore ici sapasaglam degil belli ki. Genişletmek için tıkla... Hocam ithal ürün olduğu için ayar gibi şeyler yapmam gerekiyor mu?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #8 Antipatikherif dedi: Hocam ithal ürün olduğu için ayar gibi şeyler yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayir.
Antipatikherif dedi: Hocam ithal ürün olduğu için ayar gibi şeyler yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayir.
Antipatikherif Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #9 longwayy dedi: Hayir. Genişletmek için tıkla... Hocam aygıtlardan HID klavye aygıtını silsem olabilir mi?
longwayy dedi: Hayir. Genişletmek için tıkla... Hocam aygıtlardan HID klavye aygıtını silsem olabilir mi?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #10 Antipatikherif dedi: Hocam aygıtlardan HID klavye aygıtını silsem olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmiyorum, taktiginiz gibi calismasi lazimdi.
Antipatikherif dedi: Hocam aygıtlardan HID klavye aygıtını silsem olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmiyorum, taktiginiz gibi calismasi lazimdi.