Dierya ×TMKB T68se vs Akko 3098

Kırmızıyla aynı gibi siparişi verdim eyvallah.
Klavyeyle ilgili sorun yaşarsanız yazabilirsiniz. İlk Bluetooth bağlantısını yaparken FN + E/R/T tuşlarından birine uzun basın. FN+ E/R/T Bluetooth, FN+Y 2.4Ghz, FN+U kablolu modu.
Son olarak kaç günde ulaştı eline?
1.5 haftada elime ulaştı.

Son düzenleme:
Klavyeyle ilgili sorun yaşarsanız yazabilirsiniz. İlk Bluetooth bağlantısını yaparken FN + E/R/T tuşlarından birine uzun basın. FN+ E/R/T Bluetooth, FN+y 2.4GHz, FN+u kablolu modu.

1.5 haftada elime ulaştı.

Çok sağ ol vallahi hocam sorun yaşarsam yazarım.

@Hyperciaa Hocam yine rahatsız ediyorum ama 2800 liraya 5087B yi aldım. Sence onun yerine 3400 TL'ye Darmoshark Top75 alınır mı bu klavye hakkında bir bilgin var mı?

Son düzenleme:
Çok sağ ol vallahi hocam sorun yaşarsam yazarım.

@Hyperciaa Hocam yine rahatsız ediyorum ama 2800 liraya 5087B yi aldım. Sence onun yerine 3400 TL'ye Darmoshark Top75 alınır mı bu klavye hakkında bir bilgin var mı?
Top75 almak yerine Akko 5075B veya Ak820 almak bana göre daha mantıklı.

Peki Akko 5087B almak yerine bunlardan birini almak mantıklı mı sence?

Yoksa bunlar Top75 muadili mi diyosun.

Peki Akko 5087B almak yerine bunlardan birini almak mantıklı mı sence?
5087B sadece büyük enter ve %80 boyut şartsa alınabilir yoksa 5075B veya Ak820 Pro çok daha mantıklı. Top75'in PCB'si iyi değil diyorlar o yüzden Ak820 pro veya 5075B daha mantıklı bana göre.
Yoksa bunlar Top75 muadili mi diyosun.
Muadili demek yanlış olmaz. Top75 sadece yurt içi şartsa alınabilir hatta onun yerine K8 almak daha mantıklı, PCB'si Top75'e göre daha iyi.

5075B Plus Amazon'da 4k ya geliyor Aliexpress'te bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir acaba?

5075B Plus Amazon'da 4k ya geliyor Aliexpress'te bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir acaba?
İndirim var şu an AliExpress'tekinde. Amazon'da da indirimle o fiyatlara düşüyor.

Yolladığın V1 modeli herhalde hocam v2'si aynı fiyata geliyor.

Akko'nun kendi sitesinde de aynı fiyattalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…