"Diğer Donanımlar" Kategorisine Alt Kategori Eklenebilir Mi?

Sizce "Diğer Donanımlar" kategorisine alt kategori eklenmeli mi?

  • Eklenmeli.

    Oy: 33 89,2%
  • Gerek görmüyorum.

    Oy: 4 10,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    37

HABAR

Kilopat
Katılım
13 Ağustos 2019
Mesajlar
9.014
Makaleler
18
Çözümler
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, son zamanlarda dikkatimi çeken bir konu var, sizinle paylaşmak istiyorum.
Sistem toplama veya donanım tercihi yapmaya ait konular bir hayli arttı. Bu konuda ilgili kullanıcı sayısı da artış gösterdi fikrimce.
Diğer donanımlar kategorisinde kasadan güç kaynağına, anakarttan RAM'e, RGB kontrolcüye kadar her türlü konu var. Bu konular, "diğer donanımlar" kategorisinin altında "Anakart", "RAM", "Ekran kartı", "Kasa-Güç Kaynağı"... gibi ayrılsa, konuları bulmak, birine referans göstermek veya cevap vermek daha da kolaylaşır diye düşünüyorum. Bu kategorilerde rehberler yapılıyor, bunlara ulaşmak da kolaylaşır böylece. Bir durumdan daha bahsedeceğim, yapılan önerilerin biraz daha bilinçli hale geldiği-geleceği kanaatindeyim, RAM'lerin çipleriyle ilgilenen, hız aşırtma performanslarına göre öneri yapan kullanıcılar var örneğin. SSD'ler ve diskler için zaten bir kategori var, güç kaynaklarında da araştırma yaparak alım yapan üye sayısı artmış görünüyor. Keza anakart önerilerinde, VRM'lere, çipset özelliklerine, giriş çıkış portlarına dair bilgi sahibi olmak isteyen üyeler doğrudan bu kategorilerin altından ilgili konuları bulabilir veya tercih yaparken bu konulardan kolayca faydalanabilir diye düşünüyorum.

Ve son olarak, konuyu hemen kilitlemezseniz sevinirim. Anket de ekleyeceğim konuya, ama sadece fikir beyan edilmesi için. Yöneticiler veya moderatörler (ankete)gerek görmüyorsa kaldırabilirler. İyi sosyaller.
 
Yönetime bildirdik, öneri için teşekkürler. İyi Sosyaller.
Bir şey daha eklemek istiyorum, mevcut haliyle olursa(eğer alt kategoriler açılırsa) yine ilk zamandaki gibi eski bölüme konular açılabilir. Ondan dolayı diğer donanımlar kategorisinin arayüzdeki yeri de buraya taşınabilirse güzel olur.
1606396886546.png

Masaüstü Bilgisayarlar ile Dizüstü Bilgisayarlar kategorisinin arasına.
 
Dizüstü bilgisayarlar kısmına da bir düzenleme gelse fena olmaz aslında. "Ultrabook" ve "Gaming Laptop" kategorileri, ana kategoriyle birleştirilebilir. Konfigürasyonları dışında pek bir farkları yok çünkü.
 
Bunları düşünmüyor değiliz ama bana göre hepsinin tek bir çatı altında "Masaüstü Bilgisayarlar" kategorisinde açılması daha iyi gözüküyor. Yine de öneriyi değerlendireceğiz.
Yeni kategori açılıp "Masaüstü Bilgisayarlar" kategorisi altında duracaksa o şekilde de olabilir hocam.
@Emre C hocam son durum nedir? Yapılacak mı? Bilgi verirseniz sevinirim.
 
Son düzenleme:

Kategoriler eklendi. Açılmış konuları oraya taşıyacağız. Kasa ve RAM eklenecektir kısa vakitte.

Güncelleme: Çoğu konuyu taşıdık. Kasa kategorisi de eklendi.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı