Dün Yapı Kredi Worldcard kredi kartım basıldı, henüz teslim edilmedi. Yanında dijital kart açıldı. Ben bu dijital kart ile limit belirleyip taksitli alışveriş yapabilir miyim?
Olur. Dijital karttan kastınız sanal kart ise limit belirleyip satıcının Worldcard kapsaminda sunduğu seçeneklerden faydalanabilirsiniz.
Kartlarım > Kredi Kartlarım menüsündeki dijital kartınızı World ile taksit anlaşması olan bir sitede kullandığınızda taksit seçenekleri beliriyor ve taksit yapabiliyorsunuz. Alışverişiniz için yeterli limit belirlenmiş olmalı. Anlık olarak bir hata almış olabilirsiniz veya alışveriş yaptığınız sitede bir sorun olabilir. Hepsiburada ve Amazon üzerinde sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Tam olarak açar mısınız?
@Mr. Meja bankanın uygulamasından yeterli bakiyeyi karta atıp, o kart bilgileri ile taksitlendirebiliyorsunuz ve harcamanın tamamı limitten düşüyor. Ekstra bir işlem yapmaya gerek yok.
Şu an 2.000 TL limitim var. Dijital kartımın limitini 2.000 TL'ye çekersem taksitlendirme yapabiliyor muyum yani?
2000 TL'lik bir ürünü taksitlendirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.