Dijital oyun servisleri TL kaldırılınca hala kullanılır mı?

Katılım
25 Haziran 2015
Mesajlar
2.141
Makaleler
1
Çözümler
2
Bu belki de ilk başta korsan kullanımı teşvik etmek, özendirmek gibi görünebilir ama benim bu soruyu sormamdaki asıl sebep gerçekten mantıklı olup olmadığı. Bildiğiniz üzere bir süre önce oyunlar Türkiye'de aşırı fazla zamlandı bazı sebeplerden dolayı, özellikle Steam'de TL direkt kalktığı için bir hayli yüksek. Elbette, firmaların para kazanmalarını ben de isterim çünkü insanlar sonuçta orada para harcıyor, emek harcıyor uzun bir süre. Fakat, gerçekten aramızda kaç kişi bir oyun 2000-1000TL falan vermek istiyor? Şaka gibi fiyatlar gerçekten. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ayrıca, bu konunun aklıma gelme sebebi de sevdiğim bir rekabetçi oyunda da TL'nin kalkmış olup 14TL'lik şeyin 160TL olması. Keşke olmadan önce alabilseydim birkaç şey.
 
Kullanılır. Kullanışlı her türlü özelliğinden dolayı hala Steam kullanıyorum. Arada devasa fark varsa zaten korsana yönleniyorum. Epic Games'i kullanacak herhangi bir özelliği bulunmuyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı