B Brkrdl Femtopat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Dijitsu TV PlayStation 5'i açmıyor. Görüntü yok, ses ara ara gidip geliyor. Bilgisi olan var mı?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 6 Ağustos 2023 #2 Kablonun ve HDMI portlarının sağlam olduğuna emin misin? Artı 0 Eksi
kadirxxx Yoctopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #3 Brkrdl dedi: Dijitsu TV PlayStation 5'i açmıyor. Görüntü yok, ses ara ara gidip geliyor. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi ? Artı 0 Eksi
Brkrdl dedi: Dijitsu TV PlayStation 5'i açmıyor. Görüntü yok, ses ara ara gidip geliyor. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi ?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 20 Ekim 2023 #4 kadirxxx dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Kabloyu değiştirip dene hocam. Artı 0 Eksi
kadirxxx dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Kabloyu değiştirip dene hocam.
kadirxxx Yoctopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #5 Ellie Williams dedi: Kabloyu değiştirip dene hocam. Genişletmek için tıkla... Bendeki kablo ile komşuya gidiyorum sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Kabloyu değiştirip dene hocam. Genişletmek için tıkla... Bendeki kablo ile komşuya gidiyorum sıkıntı yok.