Dijitürk ev internetine geçilir mi?

v3rtecc

Hectopat
Makaleler
3
Şu anda Türk Telekom kullanmaktayız, taahhüt yakında geçiyor ve babam dijitürk'e geçmeyi düşünüyor. 100Mbps için hem fiyatı uygun hem de maç paketi mi ne varmış öyle dedi, aylık 700 lira ve sabit fiyat. Çok fazla araştırmadım ancak Türk Telekom altyapısını kullanıyor sanırım ve ben Türk Telekom'dan pek memnun değildim çünkü DSL bağlantısı gidiyordu bazen 10 dk bazen 1 saat gelmiyordu. Özellikle yazın çok olmuştu ve bıktırmıştı beni. Ping değerleri de evdeki ağa kimse bağlı olmamasına rağmen tek ben bağlıyken birden 1000'lere fırlayıp yeniden 60-70'lere düşüyordu. Aynı sorunları yaşar mıyım? Bir de modem veriyorlar mı, veriyorlarsa ne veriyorlar?

Biz zamanında geçmeye çalıştık, 3 - 4 aydan uzun süre interneti vermediler sonrasında aboneliği iptal ettik. Yakın zamanda bir tanıdığımda aynı şekilde geçmeye çalıştı, onlarda 1 -2 ay internetsiz kaldı onlarda iptal etti. Eğer interneti veriyorlarsa güzel fiyat ama biz hiç olumlu şeyler yaşamadık.

Biz zamanında geçmeye çalıştık, 3 - 4 aydan uzun süre interneti vermediler sonrasında aboneliği iptal ettik. Yakın zamanda bir tanıdığımda aynı şekilde geçmeye çalıştı, onlarda 1 -2 ay internetsiz kaldı onlarda iptal etti. Eğer interneti veriyorlarsa güzel fiyat ama biz hiç olumlu şeyler yaşamadık.

Siz şu anda ne kullanıyorsunuz hocam, TurkNet dedim babama forumda önerdiklerini görmüştüm bir ara ama babam kötü o falan dedi. Ama taraftar paketini saymazsak aylık 500 liraya falan geliyor biz şu an 24 Mbps'e 500'den fazla veriyoruz nasıl aynı altyapıyı kullanıp daha ucuza 4 kat daha yüksek hız oluyor orası tedirginlik oluşturdu biraz bende.

Siz şu anda ne kullanıyorsunuz hocam, TurkNet dedim babama forumda önerdiklerini görmüştüm bir ara ama babam kötü o falan dedi. Ama taraftar paketini saymazsak aylık 500 liraya falan geliyor biz şu an 24 Mbps'e 500'den fazla veriyoruz nasıl aynı altyapıyı kullanıp daha ucuza 4 kat daha yüksek hız oluyor orası tedirginlik oluşturdu biraz bende.
Biz şu anda Netspeed kullanıyoruz hocam. Güzel, her türlü memnunum. 100 MBPS aylık 650₺ şu an. Taahhüt olmadığı için zamlar direkt etkiliyor tek kötü yanı o.
Digitürk'ün bahsettiğiniz tarifesi çok uygunmuş. Hem maç paketi hem internet paketi ama dediğim gibi internet vermeme sorunu yaşanırsa bir anlamı kalmıyor. Çevrede düzgün araştırmak gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı