Diken diken olan saçlarım

HacıKedi

Hectopat
Daha fazla  
Tüm sosyal üyelerine iyi geceler öncelikle. Saçlarım hakkında uzun yıllardır aklıma takılan şeyler var bunlardan bahsetmek istiyorum.

Saçlarım kendimi bildim bileli üst kısımlar vs. hep diken gibi yani özellikle kısa kısımlarda tüm saçlarım dik olduğu için dik açıyla baktığımızda saçımda seyreklik sorunu olmamasına rağmen kafamdaki derinin rengi görünür. Sabahları fön çekmezsem ön kısımlar yatmamasına rağmen öne yığılır, fönüde hafif sağa yatık dikine çektiğim için bir süre sonra yeniden bozulur böyle bir saç yapım var.

Saçımı subay tıraşı tarzında yanları 1-2 numara üstler 6-7 numara ön makas olacak 1 parmak kalınlığında kestiriyorum. Saçım hızlı uzasada uzayınca çok berbat olmasa da modelsiz bir görünüm ortaya çıkıyor. Klasik üst uzun yanlar kısa ama kısa kesildiği bile belli değil.

Berberim yakın bir aile dostumuz 25-30 yaşında beni daha anlayan çalışanına kestiriyorum. Son zamanlarda anatomik saç kesimi adında bir model duydum. Berberimin bunu yapması çok mu zahmetli olur acaba yani 200-300 fiyat çıkartır bir de üstüne beğenmezsem içime sinmez açıkçası normalde 50 TL'ye tıraş oluyordum. Bu dükkan fakat burası daha donanımlı bir dükkan ve daha özeniyor biraz torpilim olduğu için. Sizce anatomikle istediğim saç modeline ( uzayınca daha şekilli görünen 3 numaraya vurulup geçilmiş gibi görünmeyen) kavuşabilir miyim? Anatomik modelini çoğu berber yapabilir mi? Yani çok mu zahmetli bir iştir?
Ergenlik sürem bitince saçımın yapısı değişir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…